Maçın ardından

Eski Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Albayrak: "Bursaspor maçını da kazanarak Ziraat Türkiye Kupası'nı Bursa'da kaldırmak istiyoruz. Çifte kupayla şampiyon oluruz"

Maçın ardından
Maçın ardından
GİRİŞ 30.05.2015 18:23 GÜNCELLEME 30.05.2015 18:23

Spor Toto Süper Lig'in son haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kalarak sezonu 77 puanla şampiyon tamamlayan Galatasaray'da, eski kulüp başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak, Bursaspor maçını da kazanarak Ziraat Türkiye Kupası'nı Bursa'da kaldırmak istediklerini söyledi.

Albayrak, maçın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, memleketi Rize'de şampiyonluğu yaşamanın sevincini taşıdığını belirtti.

Hakemliği bırakan Mustafa Kamil Abitoğlu ile soyunma odasında pasta kestiklerini ifade eden Albayrak, "Abitoğlu'nun Türk futboluna büyük emeği olmuştur. Galatasaray, bu sezon hiç kırmızı kart görmemişti. Bu maçta gösterdiği kart haklıydı" dedi.

Albayrak, yeni yönetime rapor sunacaklarını kaydederek, "Bursaspor maçını da kazanarak Ziraat Türkiye Kupası'nı Bursa'da kaldırmak istiyoruz. Çifte kupayla şampiyon oluruz. Ondan sonra raporumuzu yeni yönetime vereceğiz. Bundan sonra her karar, yeni yönetime aittir. Biz görevimizi tamamladık. Hiç kimse böyle bir şey beklemiyordu. Bu şampiyonluk hayırlı olsun" diye konuştu.

KAYNAK: AA