Genel seçime doğru

AK Parti Diyarbakır Milletvekili adayı Alaattin Parlak, seçim çalışmaları kapsamında spor kulüplerini ziyaret etti.

Genel seçime doğru
Genel seçime doğru
GİRİŞ 30.05.2015 13:14 GÜNCELLEME 30.05.2015 13:14

AK Parti Diyarbakır Milletvekili adayı Alaattin Parlak, seçim çalışmaları kapsamında spor kulüplerini ziyaret etti.

Parlak, Diyarbakır'da faaliyet gösteren Yeni Güneydoğu Gençlik ve Spor Kulübü, 120 Dev Adam Spor Okulu, Dalgıç Spor Kulübü ve Diyarbakır Doğa Spor Kulübü’nü ziyaret ederek, sporcu ve idarecilerle bir araya geldi.

Kulüp yöneticileri, antrenörler ve sporcuların yoğun ilgi gösterdiği Parlak, güçlü bir iktidar için 7 Haziran seçimlerinde AK Parti’ye destek verilmesi gerektiğini söyledi.

Parlak, AK Parti’nin seçim beyannamesinde sporun ve altyapıya yatırımın olduğunu belirtti.

Yeni dönemde daha nitelikli organizasyonlar ile mevcut altyapıların etkin kullanımını sağlayacaklarını ifade eden Parlak, şöyle konuştu:

"Geliştireceğimiz spor altyapısı ve spor yapma kültürü ile uluslararası etkinliklerde daha başarılı sonuçlara imza atılmasını hedeflemekteyiz.Yeni dönemde sporcu sayımızın ve sportif niteliklerimizin artırılması birinci önceliğimiz olacaktır. Eğitimin her kademesinde spor eğitimini çeşitlendirecek, okullarda modüler bir anlayış içerisinde farklı spor branşlarının icrasına imkan verecek fiziki ve beşeri altyapıyı güçlendireceğiz."

“Projeleri hayata geçireceğiz”

Eğitim kurumlarının sportif altyapısından halkın da azami düzeyde istifade etmesi için çalışmalar yürüteceklerini belirten Parlak, yaşam alanlarına yakın uygun yerlerde çok amaçlı, uygun maliyetli spor tesisi projelerini hayata geçireceklerini kaydetti.

Sportif yeteneklerin erken yaşta tespitine yönelik çalışmalar yapacaklarını dile getiren AK Parti Diyarbakır Milletvekili adayı Parlak, "Sporcu öğrencilere desteğimizi artıracağız. Uluslararası düzeyde başarılı sporcular yetiştirebilmek için sporcu seçme ve yönlendirme sistemlerini geliştireceğiz. Uygun fiziksel altyapıyı oluşturacak ve yeterli donanıma sahip antrenör desteği sağlayacağız. Sporun ve sporcunun yanında olacağız" şeklinde konuştu.

Ziyaretlerin sonunda Parlak’a kulüp yöneticileri forma hediye etti.

KAYNAK: AA