Çaykur Rizespor takımı, taraftarlarıyla bir araya geldi

Teknik direktör Karaman:

Çaykur Rizespor takımı, taraftarlarıyla bir araya geldi
Çaykur Rizespor takımı, taraftarlarıyla bir araya geldi
GİRİŞ 29.05.2015 16:56 GÜNCELLEME 29.05.2015 16:56

Ccedil;aykur Rizespor teknik direktörü Hikmet Karaman, Rizelilere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selamını getirdiğini belirterek, "Cumhurbaşkanımız, önümüzdeki sezon iyi bir takım görmek istiyor" dedi.

Karaman ve futbolcular, Tuzcuoğlu Memişağa Parkı'nda bir araya geldiği yeşil-mavili taraftarlara forma hediye etti.

Taraftarlardan birinin tesbih armağan ettiği Karaman, burada yaptığı konuşmada, Rizeli olduğunu anımsatarak, "Rizelilere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selamını getirdim. Cumhurbaşkanımız, önümüzdeki sezon iyi bir takım görmek istiyor" diye konuştu.

Karaman, Erdoğan'ın, artık hedefin daha yukarısı olması gerektiği talimatını kendilerine verdiğini vurgulayarak, "Cumhurbaşkanımızın, Rize'de yaptığı eserleri 7 sene sonra geri dönünce gördüm. Cumhurbaşkanımıza çok teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.

Hikmet Karaman, Galatasaray ile yarın oynayacakları maçta, Rizelileri ve Çaykur Rizespor taraftarlarını görmek istediğini dile getirdi.

Takım kaptanı Kıvanç Karakaş ise geçen hafta başlatılan program çerçevesinde taraftarla bir araya geldiklerini söyledi.

Şehir ve taraftarla bütünleşme amacında olduklarını dile getiren Karakaş, "Burada ikinci yılım. Rize'de olmaktan çok büyük mutluluk duyuyorum. İnşallah önümüzdeki sezon çok daha iyi bir takım olacak. Taraftarımız, çok daha iyi bir takım izleyecek" şeklinde konuştu.

KAYNAK: AA