Sivas Dört Eylül Belediyespor'un Spor Toto 2. Lig'e yükselmesi

Kulüp başkanı Tunahan:

Sivas Dört Eylül Belediyespor'un Spor Toto 2. Lig'e yükselmesi
Sivas Dört Eylül Belediyespor'un Spor Toto 2. Lig'e yükselmesi
GİRİŞ 29.05.2015 12:46 GÜNCELLEME 29.05.2015 12:46

Spor Toto 3. Lig 2. Grup play-off finalinde Denizli Büyükşehir Belediyespor'u yenerek Spor Toto 2. Lig'e yükselen Sivas Dört Eylül Belediyespor'da büyük sevinç yaşanıyor.

Sivas Dört Eylül Belediyespor Kulübü Başkanı Turhan Tunahan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sezon başında koydukları şampiyonluk hedefine ulaştıklarını ve bunun mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Zor bir maratonu geride bıraktıklarını dile getiren Tunahan, "Sezon boyunca olumlu olumsuz her türlü heyecanı yaşadık ve sonuçta hedefimize ulaştık. Bu başarıda birçok kişinin emeği var. Sezon boyunca birlik ve beraberlik üst seviyeye çıktı. Başarıya aç yönetim ve teknik kadro, futbolcu grubuyla bütünleştiği zaman başarı kaçınılmaz oldu. Sezon başında koyduğumuz şampiyonluk hedefine ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz" diye konuştu.

Tunahan, bu başarıyı kendilerine yaşatan teknik kadro ve futbolculara teşekkür etti.

Bundan sonraki süreçte iyi bir kadro kurup, başarıya aç insanlarla yola devam ederek güzel işlere imza atmak istediklerini kaydeden Tunahan, "2. Lig'de ilk kez mücadele edeceğiz. Play-off'u zorlayan, üst lige çıkmayı arzulayan bir takım olacağız. Hedefimizi belirleyip ona göre transferler yapacağız" ifadesini kullandı.

KAYNAK: AA