Maçın ardından

Samsunspor teknik direktörü Altın: "Final kapısını araladık"

Maçın ardından
Maçın ardından
GİRİŞ 28.05.2015 22:32 GÜNCELLEME 28.05.2015 22:32

PTT 1. Lig play-off yarı final ilk maçında Albimo Alanyaspor'u 5-1 mağlup eden Samsunspor'un teknik direktörü Erhan Altın, final kapısını araladıklarını söyledi.

Altın, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, iki ayaklı maçın ilk ayağında avantaj yakaladıklarını belirtti.

Skor ne olursa olsun, işi ciddiye almak zorunda olduklarını vurgulayan Altın, "Alanya'ya gidip ciddi şekilde oynayacağız. Biz sadece final kapısını araladık" dedi.

Altın, futbolcuları ve taraftarı kutlayarak, şöyle devam etti:

"Buraya çok zor şartlar altında geldik. Yılmadık, hedefe adım adım gidiyoruz. Hedefe az bir şey kaldı. Oradan da iyi bir netice alıp, İstanbul'a doğru gidip, kupayı da buraya hep birlikte taşıyacağız. Biz bir aileyiz. Allah yolumuzu açık etsin. Benim takımım istediği zaman böyle bir skorun daha iyisini yapar. Benim iyi futbolcularım var. Bu ligin en tempolu takımlarından birine sahibiz. Benim oyuncularım her şeyin en kralına layık."

Albimo Alanyaspor cephesi

Albimo Alanyaspor teknik direktörü Hüseyin Kalpar ise tur atlamalarının bu skordan sonra zor olduğunu söyledi.

Alınan 5-1'lik mağlubiyetten sonra konuşmanın kolay olmadığına işaret eden Kalpar, "Biz teknik adamlar konuşabilmeliyiz. Özellikle 5-1 mağlup olmak bizim açımızdan çok üzücü sonuç. Böyle bir sonuç hiç beklemiyordum. Bireysel hatalardan dolayı yediğimiz goller oldu" diye konuştu.

Kalpar, bir yıl boyunca yapmadıkları bireysel hatalarının hepsini bir anda yaptıklarına dikkati çekerek, "Özellikle kalecime çok daha fazla üzülüyorum. 5 gol yiyecek kalecim değildi. Bireysel hataların vermiş olduğu sonuçtan dolayı 5 gol yedik" ifadelerini kullandı.

Samsunspor'u tebrik eden Kalpar, şunları kaydetti:

"Gerçekten iyi bir sonuç aldılar. Şampiyon olabilecek bir kadroları da var. Biz şu anda çok zor konumdayız. Yani tur atlamamız çok kolay değil. O zaman Samsunspor'un şampiyon olmasını canı gönülden isterim, istiyorum da. Bu sonuçtan sonra, 'inşallah olur' diyorum. Takımım adına çok üzgünüm. Takımıma geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum çünkü bu sonucu hak edecek takım değildik."

KAYNAK: AA