Spor Toto 3. Lig

Yeni Diyarbakırspor yönetimi, Denizli Büyükşehir Belediyespor’la oynan play off yarı final maçında yaşanan sıkıntı sonrasında verilen mücadelede destek olan bölge halkına ve kulüplere teşekkür etti.

Spor Toto 3. Lig
Spor Toto 3. Lig
GİRİŞ 28.05.2015 16:29 GÜNCELLEME 28.05.2015 16:29

Spor Toto 3. Lig takımlarından Yeni Diyarbakırspor yönetimi, Denizli Büyükşehir Belediyespor’la oynan play off yarı final maçında yaşanan sıkıntı sonrasında verilen mücadelede destek olan bölge halkına ve kulüplere teşekkür etti.

Yeni Diyarbakırspor’dan yapılan açıklamada, Denizli Büyükşehir Belediyespor'la oynanılan play off yarı final rövanş maçında şampiyonluklarının ellerinden alındığının tüm Türkiye tarafından görüldüğü ileri sürüldü.

Diyarbakır ve bölge halkının bu önemli süreçte hep yanlarında olduğunun ifade edildiği açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Azrailler grubu başta olmak üzere bölgenin ve ülkenin önde gelen taraftar oluşumları çeşitli eylem ve etkinliklerle destek sundu, objektif ve tarafsız yayıncılığı esas alan ulusal ve yerel basın kuruluşları, internet siteleri ve sosyal paylaşım siteleri güçlünün değil haklının yanında yer alarak mücadelemize güç kattı. Hak ve adalet arayışında bölgemizdeki kulüpler tarafından yalnız bırakılmamak da bizi ayrıca mutlu etti. Her platformda destek veren ve yalnız bırakmayan, büyük bir dayanışma örneği sergileyen bölgemizdeki tüm profesyonel ve amatör kulüpler, bu haklı mücadelede destek mesajları veren Türkiye genelindeki tüm kulüplere, taraftarlara, spor adamlarına ve kısacası destek ve güç veren herkese teşekkür ediyoruz."

KAYNAK: AA