GAP BKİ'den "sessiz şampiyonlara" destek

GAP BKİ Başkanı Karahocagil:

GAP BKİ'den "sessiz şampiyonlara" destek
GAP BKİ'den "sessiz şampiyonlara" destek
GİRİŞ 28.05.2015 16:19 GÜNCELLEME 28.05.2015 16:19

GAP Bölge Kalkınma İdaresi (BKİ), İşitme Engelliler Avrupa Basketbol Şampiyonası'na katılacak olan Adıyaman İşitme Engelliler Spor Kulübü'ne finansal destek sağlayacak.

Kulüp başkanı Mahmut Zafer Taştan ile oyunculardan oluşan heyet, takıma katkılarından dolayı GAP BKİ Başkanı Sadrettin Karahocagil'e teşekkür ziyaretinde bulundu. Karahocagil, Konya'da düzenlenen İşitme Engelliler Basketbol Türkiye Şampiyonası'nda birinci olan takımı kutladı.

Engellilere daha fazla destek olmaya çalıştıklarını dile getiren Karahocagil, "Engellilerin başarılarını yaygınlaştırmak istiyoruz. Bölgemizdeki farklı engelleri bulunan grupların hayattan tat alabilmelerini sağlamak için harekete geçeceğiz. Sizler ciddi gayretinizle diğer dezavantajlı gruplara da örnek olacaksınız. GAP İdaresinin engelliler için de farkındalık taşıyacağını göstereceğiz. Sportif başarıları daha da artıracağız. Başarılarıyla dikkat çeken işitme engelliler kulübümüze de ihtiyaçlarına göre maddi yardımda bulunacağız" ifadelerini kullandı.

Taştan da desteklerinden dolayı GAP BKİ'ye teşekkür etti.

Daha önce de Türkiye'de ikincilik ve üçüncülük elde ettiklerini anımsatan Taştan, "Bu yıl ise ilk defa şampiyon olduk. İşitme Engelliler Avrupa Şampiyonası'nda ülkemizi temsil edeceğiz. Başarılı olmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz" şeklinde konuştu.

KAYNAK: AA