İnegöl Belediyespor'da iç transfer

Erkekler Voleybol 1. Lig ekiplerinden İnegöl Belediyespor, iç transferde Görkem Sertel ile 1 yıllık sözleşme imzaladı

İnegöl Belediyespor'da iç transfer
İnegöl Belediyespor'da iç transfer
GİRİŞ 28.05.2015 00:43 GÜNCELLEME 28.05.2015 00:43

Erkekler Voleybol 1. Lig ekiplerinden İnegöl Belediyespor, iç transferde orta oyuncu Görkem Sertel ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan İnegöl Belediyespor İdari Başkan Yardımcısı Gülbey Koçan, genç oyuncu Görkem Sertel ile sözleşme yenilediklerini söyledi.

Sertel'in İnegöl Belediyespor'da iyi bir sezon geçirdiğini ifade eden Koçan, "2014-2015 Voleybol Erkekler 1. Liginde mücadele eden İnegöl Belediyespor takımımız içerisinde başarılı bir sezon geçiren orta oyuncumuz Görkem Sertel ile opsiyonu kulübümüzde olmak üzere 1+1 sezonluk sözleşme imzaladık. 1992 doğumlu oyuncumuz daha önce Osmangazi, Tokat Belediyesi Plevne, Yenişehir Belediye takımlarında forma giymişti. Sözleşmenin her iki taraf için hayırlı olmasını ve oyuncumuzun voleybol takımımıza uzun yıllar katkı sağlamasını istiyoruz" dedi.

Görkem Sertel ise İnegöl Belediyespor bünyesinde kaldığı için mutlu olduğunu belirterek, "Bu benim İnegöl Belediyespor’da ikinci sezonum olacak. Burada olmaktan ve kulübümle tekrar sözleşme imzalamaktan mutluyum. Burada iyi antrenörlerle iyi oyuncu arkadaşlarla çalışacağım. İnegöl Belediyespor'da kalıcı olmak istiyorum" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: AA