Eskişehirspor Kulübü Olağanüstü Genel Kurulu'na doğru

Eski Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, kulüp başkanlığına aday olduğunu açıkladı

Eskişehirspor Kulübü Olağanüstü Genel Kurulu'na doğru
Eskişehirspor Kulübü Olağanüstü Genel Kurulu'na doğru
GİRİŞ 27.05.2015 19:50 GÜNCELLEME 27.05.2015 19:50

Eskişehirspor kulübünün eski başkanı Halil Ünal, siyah-kırmızılı kulübün 14 Haziran'da gerçekleştirilecek olağanüstü genel kurulunda başkanlığa yeniden aday olduğunu açıkladı.

Ünal, bir otelde düzenlediği basın toplantısında, kulübün mevcut yönetiminin Eskişehirspor'u 3 yıl daha idare edemeyeceğini savundu.

Siyah-kırmızılı renklere adeta aşık olduğunu ifade eden Ünal, şöyle konuştu:

"Kulübü 3. ligden alıp, şampiyonluğa taşıdık. Kulübün bir tek lisanslı oyuncusu olmadığı günleri, takım otobüsünü Bozüyük Belediyesi'nden aldığımız günleri ben bilirim. En sonunda öyle bir kadro kurmak nasip oldu ki ben ve arkadaşlarıma, büyük takımların tüm oyuncularımıza müşteri olduğu, her oyuncumuzun taliplisi olduğu bir kadromuz vardı. Ben kulüp başkanlığını böyle bir kadro kurarak bıraktım."

"3 yıllık projeyle geliyoruz"

Ünal, kulüp başkanlığına yeniden seçilmesi halinde çok iyi bir kadro oluşturacaklarını bildirdi.

Söz konusu futbolcu kadrosunun Eskişehirspor'a layık olacağını anlatan Ünal, sözlerini şöyle tamamladı:

"Türk futbolunda herkese kafa tutacak, İstanbul'un derebeylerine dahi diz çöktürecek, hedefi şampiyonluklar ve kupalar olacak bir, 3 yıllık projeyle geliyoruz. Nakit para ihtiyacı olduğu için ekonomik anlamda kulübü rahatlatmak için nakit parayla geliyoruz. Herkes şunu bilsin ki Eskişehirspor'a 3 yıl boyunca her şeyiyle hizmet edecek, seve seve bu işe koşacak yeni bir yönetim kurulu oluşturarak huzurlarınızdayım."

KAYNAK: AA