Giresun Belediye Başkanı Aksu, Giresunspor'u ziyaret etti

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Giresunspor Kulübü'nü ziyaret etti.

Giresun Belediye Başkanı Aksu, Giresunspor'u ziyaret etti
Giresun Belediye Başkanı Aksu, Giresunspor'u ziyaret etti
GİRİŞ 27.05.2015 16:25 GÜNCELLEME 27.05.2015 16:25

Aksu, ziyarette kulüp başkanı ve yöneticilerle bir süre sohbet etti.

Giresunspor Kulübü Başkanı Mustafa Bozbağ, Giresunspor'un yanında olan Aksu'ya teşekkür etti.

Başarıda herkesin katkısı ve emeği olduğunu ifade eden Aksu, "Burası siyaset üstü bir yer. Bu birlik, beraberlik bize nasip oldu. Gelecek sezon için 10 milyon lira gerekiyor. Bu şu demek ayda 1 milyon lira lazım. Hesap kitap yapıyoruz. Herkes devam etmemizi istiyor. Ama futbolda hayale yer yok. Hesapsız yapılan işlerin örneği ortada. Biz 3 senedir ne yaptıysak her şeyi şeffaf yaptık. Giresunspor güçleniyor. Ben kongreyi 25 imzayla aldım. Bugün Giresunspor'un çalışanının 5 katı altyapısı var. Rahat olun, Mustafa Bozbağ olur ya da olmaz, ama bu kulüp asla eski günlerine dönmeyecek" dedi.

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu ise bir hafta içerisinde Giresunspor'a 550 bin lira aktaracaklarını vurgulayarak, şunları söyledi:

"Her sezon sonu yaptığımız rutin ziyaretlerimizden birisi. Biz tüm imkanlarımızı Giresunspor için kullanmaya çalışıyoruz. Tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Çünkü Giresunspor ile ilgili hiçbir konuyu geri çevirmediler. Meclis üyelerine katkı verdiren herkese teşekkür ederim. Birlik ve beraberlikte başarı gelir. Bütün imkanlarını Giresunspor için seferber eden Giresunluluk bilinci oluştu ancak bu bilincin biraz daha artması lazımdır. Giresunspor, Giresunluların ortak paydası, gururudur. Bizim birlikte olmaktan başka şansımız yok. Birlikte olmazsak darmadağın oluruz. Bizim birlik olabilmemiz için Giresun un çıkarlarını en üst seviyede korumalıyız. Giresunspor'da bunlardan en önemlisi."

KAYNAK: AA