1461 Trabzon - İnegölspor maçının ardından

1461 Trabzon Teknik Direktörü Zıvalıoğlu: - "Allah nasip etti, bunu gerçekleştirdik. İyisi, kötüsü, fazlası önemli değil önemli olan bizim burada istediğimiz şeyi alıp gitmemiz"

1461 Trabzon - İnegölspor maçının ardından
1461 Trabzon - İnegölspor maçının ardından
GİRİŞ 26.05.2015 00:10 GÜNCELLEME 26.05.2015 00:10

1461 Trabzon Teknik Direktörü Hamdi Zıvalıoğlu, penaltı atışları sonucunda 4-2 kazandıkları İnegölspor maçıyla ilgili "Allah nasip etti, bunu gerçekleştirdik. İyisi, kötüsü, fazlası önemli değil önemli olan bizim burada istediğimiz şeyi alıp gitmemiz" dedi.

Zıvalıoğlu, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, olmaları gerektiği yere çıktıklarını söyledi. Zıvalıoğlu, göreve geldiğinde kulüp başkanıyla ilk buluşmalarında kendisine bu takımla ne yapabiliriz sorusu sorulduğunda "Bu takımın yeri PTT 1. Lig" dediğini anlatarak, "Bütün çabalarımız da puan üzerineydi. Allah nasip etti ve bunu gerçekleştirdik. İyisi, kötüsü, fazlası önemli değil. Önemli olan bizim burada istediğimiz şeyi alıp gitmemiz. Hepsi bu" dedi.

İnegölspor Teknik Sorumlusu Şaban Yıldırım rakiplerini tebrik ederek, her şampiyonluğun çok değerli olduğunu dile getirdi.

Sezon başından beri çok istekli olduklarını ifade eden Yıldırım, "Şampiyonluğa ulaşmayı çok istiyorduk. Geçmişe bakarken kader nazarıyla bakılabilir. Kaderimiz böyle diyeceğiz. Oyunda erken sakatlıklara kadar oyun biraz daha bizdeydi. Biraz da oyuna hakim gibiydik ama sakatlıklardan sonra hem ön taraftaki düzenimiz bozuldu hem de oyunun ilerleyen bölümlerinde istediğimiz hamleleri yapamadık. Sonuçta diyecek ve yapacak bir şey yok" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: AA