19 Mayıs Uluslararası Gençlik Wushu Kungfu Şampiyonası

Bafra'da düzenlenen şampiyona sona erdi

19 Mayıs Uluslararası Gençlik Wushu Kungfu Şampiyonası
19 Mayıs Uluslararası Gençlik Wushu Kungfu Şampiyonası
GİRİŞ 24.05.2015 22:57 GÜNCELLEME 24.05.2015 22:57

Samsun'un Bafra ilçesinde düzenlenen 19 Mayıs Uluslararası Gençlik Wushu Kungfu Şampiyonası yapılan törenle sona erdi.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı etkinleri kapsamında gerçekleşen şampiyonaya 60'ı Türkiye'den olmak üzere, Bosna Hersek, Hırvatistan, İtalya, İran, Irak, Yunanistan ve Azerbaycan'dan 400'e yakın sporcu katıldı.

Bafra Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Spor Salonu'nda yapılan müsabakalarda, sporcular rakipleriyle kıyasıya mücadele etti.

Şampiyonanın kupa töreni ise müsabakalarda dereceye giren sporcuların ülke marşlarının okunması ile başladı.

Bafra Kaymakamı Halis Arslan, yaptığı konuşmada, Bafra'ya iki gündür heyecan ve neşe geldiğini belirterek, "Şampiyona dolayısıyla ilçemize 8 ülkeden gelen sporcularımıza teşekkürlerimi sunarım. İlçemize son iki gündür bir heyecan ve neşe geldi. Bu vesile ile spor dallarında dereceye giren tüm sporcularımıza tebrik ederim" dedi.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ise 19 Mayıs Uluslararası Gençlik Wushu Kungfu Şampiyonası'nda dereceye giren tüm ülkeleri ve sporcularını tebrik etti.

Yapılan konuşmaların ardından Bafra Kaymakamı Arslan, Bafra Belediye Başkanı Şahin ve diğer ilgililer müsabakalarda dereceye giren sporculara madalya ve kupalarını verdi.

KAYNAK: AA