Maçın ardından

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Özköylü: " Ben gerçekten çok üzgünüm ve hayal kırıklığı yaşıyorum. Benim takımım bu olmamalıydı"

Maçın ardından
Maçın ardından
GİRİŞ 23.05.2015 23:14 GÜNCELLEME 23.05.2015 23:14

PTT 1. Lig'de, sahasında Kayserispor'a 3-2 mağlup olan Şanlıurfaspor'da, teknik direktör Osman Özköylü, "Benim takımım bu olmamalıydı. kaybedebilirsiniz ancak mücadele ederek kaybedebilirsiniz" dedi.

Özköylü, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, bugün hedefleri doğrultusunda ve hangi şartlarda ve hangi takımla oynasalar bile kazanmaları gerektiğini ancak futbolcuların maçta o direnci ve o mücadeleyi maalesef gösteremediklerini ifade etti.

Son iki haftadaki performanslarında ciddi olarak hayal kırıklığı yaşandığını aktaran Özköylü, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Bunda eksik oyuncularımızın da etkisi oldu tabi. Ancak ne olursa olsun böyle olmamalıydı. Ben gerçekten çok üzgünüm ve hayal kırıklığı yaşıyorum. Benim takımım bu olmamalıydı. Kaybedebilirsiniz ancak mücadele ederek kaybedebilirsiniz. Kayserispor takımı çok güçlü ancak bizim oyuncularımız çok isteksizdi ve sanki bir an evvel maç bitse de gitsek zihniyeti mi vardı bilmiyorum. Kayserispor'u tebrik ediyorum artık herkes önüne bakacak. Bir kaç gün artık futbolla ilgilenmek istemiyorum, sonra zaman ne gösterir bakacağız."

Kayserispor cephesi

Kayserispor Teknik Direktörü Cüneyt Dumlupınar ise öncelikle kendilerini koridorda alkışlayıp tebrik eden futbolculara ve soyunma odalarına gidip takımı tebrik eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç'e teşekkür etti.

Maçın Şanlıurfaspor açısından zor olduğunu anımsatan Dumlupınar, "Kayserispor olarak sezonun ilk maçından son maçına kadar tertemiz kalmaya çalıştık. Maçta ne kazanmak için nede kaybetmek için oyunu çirkinleştirmedik ve hak edilmiş bir şampiyonluk yaşadık. Oyuncularımı tebrik ediyorum, Şanlıurfaspor takımına da başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

KAYNAK: AA