Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Lig play-off

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Engelliler: 68 - TSK Rehabilitasyon Merkezi Engelliler: 85

Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Lig play-off
Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Lig play-off
GİRİŞ 23.05.2015 16:13 GÜNCELLEME 23.05.2015 16:13

Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Lig play-off maçında, TSK Rehabilitasyon Engelliler takımı, deplasmanda Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Engelliler'i 85-68 mağlup etti.

GAP Arena Spor Salonu'nda oynanan maçın ilk periyodunu konuk ekip 20-14 önde tamamladı. İkinci periyotta da üstünlüğünü sürdüren TSK Rehabilitasyon Merkezi Engelliler, soyunma odasına 43-30 önde giren taraf oldu. Üçüncü periyodu 65- 46 önde tamamlayan konuk ekip, maçtan 85-68 galip ayrılmayı başardı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Engelliler Kulübü Başkanı Serdar Yıldırım, AA muhabirine yaptığı açıklamada, maçı kazanmayı çok istediklerini ancak istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını söyledi.

Bu mağlubiyetle Süper Lig şanslarının azaldığına dikkati çeken Yıldırım, şunları kaydetti:

"Bu maç bizim için çok önemliydi ancak oyuna iyi başlayamadık ve bulduğumuz pozisyonları da sayıya çeviremedik. Rakibimiz bizim hatalarımızı yapmadı ve maçtan galip ayrılmasını bildi. Kazanamadığımız için çok üzgünüm. Şanlıurfalı taraftarlarımıza galibiyet armağan etmek isterdik ancak olmadı. Maçta bizi destekleyen tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Bundan sonraki maçlarımızı kazanıp az olan şansımızı sürdürmek istiyoruz."

KAYNAK: AA