Trabzonspor, Özer Hurmacı ile yeniden anlaştı

Kulüp Genel Sekreteri Güney: "Özer ile anlaşma sağladık. Futbolcunun satın alma opsiyonunu kullanmak için Kasımpaşa Kulübü ile yazışmalar yapılıyor"

Trabzonspor, Özer Hurmacı ile yeniden anlaştı
Trabzonspor, Özer Hurmacı ile yeniden anlaştı
GİRİŞ 15.05.2015 16:06 GÜNCELLEME 15.05.2015 16:06

Trabzonspor Kulübü'nün, sezon sonunda kiralık sözleşmesi sona erecek orta saha oyuncusu Özer Hurmacı'nın satın alma opsiyonunu kullanacağı bildirildi.

Kulüp Genel Sekreteri Köksal Güney, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kasımpaşa Kulübü'nden 1,5 yıllığına kiralık olarak kadrolarına dahil ettiklerini Özer Hurmacı'nın anlaşmasındaki satın alma opsiyonunu kullanacaklarını söyledi.

İstanbul temsilcisine gerekli bonservis bedeli ödeyeceklerini ifade eden Güney, "Özer'in kendisiyle anlaştık. Kasımpaşa Kulübü'yle de satın alma opsiyonunun kullanılması için gerekli yazışmaları yapıyoruz" dedi.

Güney, Hurmacı'nın Trabzonspor için önemli bir oyuncu olduğu kaydederek, anlaşmaların tamamlanmasının ardından bu futbolcuyla yeni bir sözleşme yapacaklarını sözlerine ekledi.

En son Bursaspor karşısında 1-0 elde edilen galibiyetin golüne imza atan Özer Hurmacı, bu sezon 31. hafta sonunda 6 gol kaydetti.

Trabzonspor Kulübü'nün, Kasımpaşa Kulübü'ne, Özer Hurmacı'nın bonservisi için 1,5 milyon avro ve KDV bedeli ödeyeceği öğrenildi.

KAYNAK: AA