LİG TV Galatasaray Mersin maçı canlı yayın

Galatasaray, Mersin maçı kaçta ne zaman? Galatasaray maçı kazanabilecek mi? Galatasaray Mersin maçı canlı yayın LİG TV izleyin

LİG TV Galatasaray Mersin maçı canlı yayın
LİG TV Galatasaray Mersin maçı canlı yayın
GİRİŞ 12.05.2015 17:41 GÜNCELLEME 12.05.2015 17:41

LİG TV Galatasaray Gaziantep maçı canlı yayın. Binlerce taraftar Mersin İdmanyurdu Galatasaray maçının saat kaçta oynanacağını merak ediyor.

Beşiktaş'ın puan kaybetmesiyle liderliğe yükselen sarı-kırmızılılar, bu akşam Mersin İdman Yurdu ile deplasmanda oynayacağı maçtan 3 puanla ayrılmayı hedefliyor.

LİG TV Galatasaray Mersin maçı canlı yayın

GALATASARAY HABERLERİ

Lider Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında deplasmanda Mersin İdman Yurdu ile karşılaşacak. Mersin Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma saat 19.45'te başlayacak.
      

Beşiktaş'ın Gaziantepspor ile 1-1 berabere kalarak 2 puan kaybetmesiyle 30. haftanın ardından liderliğe yükselen sarı-kırmızılılar, Mersin İdman Yurdu ile deplasmanda oynayacağı maçı kazanıp, liderliğini sürdürmek istiyor.
      
Galatasaray'da Hamit Altıntop ve Aurelien Chedjou'nun sakatlıkları bulunuyor.
      
Sarı-kırmızılılar, ligde 30 maçta 21 galibiyet, 4 beraberlik, 5 mağlubiyet ve 67 puanla ilk sırada bulunuyor. Mersin İdmanyurdu ise 30 maçta 12 galibiyet, 7 beraberlik, 11 mağlubiyet ve 43 puanla 7. sıraya yer alıyor.

MUHTEMEL 11'LER

Mersin İdman Yurdu: Muammer, Serkan Balcı, Mitrovic, Servet, Vederson, Murat Ceylan, Khalili, Nakoulma, Oktay, Pedrel, Welliton

Galatasaray: Muslera, Sabri, Semih, Hakan Balta, Telles, Melo, Selçuk, Emre, Sneijder, Yasin ve Burak
      

7 OYUNCU SINIRDA!

Galatasaray'da Mersin İdmanyurdu maçı öncesi Burak Yılmaz, Fernando Muslera, Semih Kaya, Yekta Kurtuluş, Olcan Adın, Umut Bulut ve Hamit Altıntop sarı kart ceza sınırında bulunuyor.
      
Bu oyuncular bu akşamki maçta sarı kart görürse cezalı duruma düşecek ve 32. hafta oynanacak Gençlerbirliği maçında forma giyemeyecek.

Galatasaray'a Adana'da coşkulu karşılama

Galatasaray, yarın deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile oynayacağı maç için özel uçakla geldiği Adana'da coşku ile karşılandı.

Adana Şakirpaşa Havaalanı D Kapısı'ndan çıkış yapan Galatasaray kafilesi, özel otobüse içeride binerken sarı kırmızı taraftarlar ise çıkışta takımları lehine tezahüratta bulundu. Otobüsün önüne geçen ve 'şampiyon' tezahüratları yapan sarı kırmızı taraftarlar, geçişe uzun süre izin vermedi. Daha sonra Galatasaraylı yönetici Abdurrahim Albayrak, taraftarlara yolu açması için işaret etti. Albayrak'a da tezahüratlarda bulunan taraftarlar, daha sonra yolu açtı. Havaalanından çıkan Galatasaray kafilesi daha sonra Adana'daki Sheraton Adana Otel'e gitti. Sarı kırmızılı ekibin bu geceyi Adana'da geçireceği öğrenildi.

Galatasaray, Mersin İdmanyurdu maçına hazır

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de bugün Mersin İdmanyurdu ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Florya Metin Oktay Tesisler'inde gerçekleştirilen antrenmanla hazırlıklarını tamamlayan sarı-kırmızılı ekipte, sakatlıkları bulunan Aurelien Chedjou ve Hamit Altıntop'un yanı sıra Goran Pandev, Blerim Dzemaili ve Aydın Yılmaz maç kadrosunda yer almadı.
Galatasaray'ın 18 kişilik Mersin İdmanyurdu kadrosunda şu futbolcular bulunuyor:
Fernando Muslera, Eray İşcan, Alex Telles, Hakan Balta, Semih Kaya, Koray Günter, Sabri Sarıoğlu, Tarık Çamdal, Felipe Melo, Selçuk İnan, Wesley Sneijder, Bruma, Yasin Öztekin, Olcan Adın, Yekta Kurtuluş, Emre Çolak, Umut Bulut, Burak Yılmaz.

Galatasaray Fenerbahçe Beşiktaş kalan maçları

Spor Toto Süper Lig Maç Sonuçları ve Puan Durumu

Galatasaray (67 puan)

Mersin İdmanyurdu (D)
Gençlerbirliği
Beşiktaş
Çaykur Rizespor (D)
Fenerbahçe (66 puan)
SAİ Kayseri Erciyesspor
Mersin İdmanyurdu (D)
İstanbul Başakşehir (D
Kasımpaşa
Beşiktaş (65 puan)

Akhisar Belediyespor (D)

Torku Konyaspor
Galatasaray (D)
Gençlerbirliği

Tek kayıp Beşiktaş'tan

Şampiyonluk mücadelesi veren diğer ekipler Galatasaray ve Fenerbahçe ise haftayı kayıpsız kapattı. Sahasında Torku Konyaspor ile karşılaşan sarı-kırmızılı ekip, mücadeleden Selçuk İnan'ın tek golüyle 1-0 galip ayrılmasını başardı. Medicana Sivasspor deplasmanında 2-1 geriye düştüğü mücadeleyi 3-2 önde tamamlayan Fenerbahçe ise puanını 66'ya yükselterek 2. sıraya yerleşti. Liderlik koltuğu her hafta el değiştirirken, gözler de şampiyonluk mücadelesi veren ekiplerin kalan maçlarına çevrildi.