Balıkesirspor, Vargas ile yollarını ayırdı

Teknik Direktör Arslan: - "Oyuncumuz sakatlanmaktan da korkuyordu. Bu nedenle milli maça gitmek için takımdan ayrılmak istediğini söyledi. Bir daha da Türkiye’ye dönmeyecek"

Balıkesirspor, Vargas ile yollarını ayırdı
Balıkesirspor, Vargas ile yollarını ayırdı
GİRİŞ 06.05.2015 20:13 GÜNCELLEME 06.05.2015 20:13

Spor Toto Süper Lig takımlarından Balıkesirspor'un teknik direktörü Cihat Arslan, Venezuelalı futbolcuları Ronald Vargas ile yollarını ayırdıklarını açıkladı.

Balıkesirspor'un antrenmanı öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Arslan, Vargas'ın milli takım maçlarını bahane ederek ayrılmak istediğini kendilerine ilettiğini belirterek, "Oyuncumuz sakatlanmaktan da korkuyordu. Bu nedenle milli maça gitmek için takımdan ayrılmak istediğini söyledi. Bir daha da Türkiye’ye dönmeyecek" dedi.

Takımın ligdeki konumu nedeniyle tüm futbolcuların kafalarında çeşitli soru işaretleri oluştuğunu kaydeden genç teknik adam, şunları söyledi:

"Camia takıma küsmüş, inancını kaybetmiş. Maddi manevi problemler yaşanıyor. Bunların hepsi üst üste gelince bunlar antrenmana yansıyor. İki arkadaşımızı kadro dışı bıraktık. Bugünde Vargas aramızdan ayrıldı. O da Venezuela'ya giderek milli takıma katılacak. Sezonu Vargas olmadan tamamlayacağız. Ayrılan oyuncular olabilir ama biz en iyisini yapmak zorundayız."

Ligin 30. haftasında İstanbul Başakşehir ile yapacakları maça da değinen Cihat Arslan, 3 puan için ellerinden geleni yapacaklarını dile getirdi.

KAYNAK: AA