Nabi Avcı'dan Fenerbahçe açıklaması

Milli Eğitim Bakanı Avcı, eski Kenan Evren Anadolu Lisesi arsa ve binalarının Fenerbahçe Spor Kulübüne devrine ilişkin açıklamalarda bulundu

Nabi Avcı'dan Fenerbahçe açıklaması
Nabi Avcı'dan Fenerbahçe açıklaması
GİRİŞ 06.05.2015 18:59 GÜNCELLEME 06.05.2015 19:07
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, eski Kenan Evren Anadolu Lisesi arsa ve binalarının Fenerbahçe Spor Kulübüne devrine ilişkin, "18 milyon lira harcamışlar o okullara. Diyorlar ki '60 milyon lira harcadık.' Peki, 60 milyon lira olsun. Karşılığında ne istiyor? Karşılığında 374 milyon liralık arazi istiyorlar" dedi.

Eskişehir Sivrihisar ilçesinde, Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü'yü makamında ziyaret eden Avcı, daha sonra ilçede kurulan pazarı gezdi.

Bu sırada, Fenerbahçeli olduğunu belirten emekli işçi Ahmet Akaoğlu (58), Avcı'dan, eski Kenan Evren Anadolu Lisesi'nin arsa ve binalarının Milli Eğitim Bakanlığı tarafından sarı-lacivertli kulübe devredilmesini istedi.

Kulübün bu isteğinin kabul edilmediğini hatırlatan Avcı, şöyle konuştu:

"Onların istedikleri tutar 18 milyon lira. 18 milyon lira harcamışlar o okullara. Diyorlar ki '60 milyon lira harcadık.' Peki, 60 milyon lira olsun. Karşılığında ne istiyor? Karşılığında 374 milyon liralık arazi istiyorlar. Diyorum ki 'Fenerbahçelilere burayı satalım, 81 vilayete, hadi senin hatırın için bir tane de Sivrihisar'a yüzme havuzu, spor salonu, birer Fenerbahçe Spor Lisesi açalım. Var mısın?' Bak, 81 vilayete o parayla açılacak. Bunu bir düşün."

Daha sonra Avcı, pazar esnafıyla sohbet ederek, ihtiyaç ve beklentilerine ilişkin bilgi aldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 27
  • ozann 8 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim ülkenin geleceğini fenerbahçe menfaati için satacaksan durma. Bence bu kıyas olmamış. Selametle...
    Cevapla
  • misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    hala olayı gs fb olayı olarak gören zavallılar var.aziz fb için uğraşmıyor orda yapılacak avm için kendi payına düşen dükkanları düşünüyor anlamadınız mı. o arsa 80 milyonun arsası bunu aziz fb ya da gs ye peşkeş çekemezsiniz. hala bunun için oyumu vermem diyen zavallılar var.futbolcular milyon dolar yöneticiler 10 milyonlarca doları bu zavallıların sırtından kazanıyor ama hala akıllanan yok, yazıkkkkkk
    Cevapla
  • Sn. Bakan 8 yıl önce Şikayet Et
    Siz Fenerbahçe ile uğraşmaya devam edin. Kulüp taraftarlığı başka şeye benzemez, seçim öncesi kuyunuzu kazıyorsunuz, size o araziyi Fener'e (kiralık) verdirmeyenlerle bir daha konuşun isterseniz. Bu söylenenleri de ciddiye alın, değilse sonuçları yakındır zaten. Her karşı yorum yapanı zaten bize oy vermeyen biri yazmıştır diye düşünüyor olabilirsiniz, kendinizi kandırırsınız, işin ucu Fener'e dayandığında (A.Yıldırım'ı istemesek dahi) durum değişir bilesiniz.
    Cevapla
  • kpgpbgpep 8 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Nabi avcı FB ile uğraşmayan bir siz kalmıştınız.Seçim öncesi bu tutum akıllı bir şey değil.AKP ye oy vermeyi düşünen bir FB li olarak bunu bir uyarı olarak kabul edin.
    Cevapla
  • emir 8 yıl önce Şikayet Et
    gs'ye stat yaparken sorgulamadınız ama kaç verip kaç alacağınızı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle