Turgutluspor Kulüp Başkanı Kocatürk:

"Acil eylem planı yapılarak külleriyle yeniden bir Turtgulspor yaratılacak"

Turgutluspor Kulüp Başkanı Kocatürk:
Turgutluspor Kulüp Başkanı Kocatürk:
GİRİŞ 06.05.2015 16:19 GÜNCELLEME 06.05.2015 16:19

Geçtiğimiz pazar günü evinde aldığı yenilgiyle 3’üncü Lig’e düşen Turgutluspor'da Kulüp Başkanı Mustafa Kocatürk, yeni bir Turgutluspor yaratmak için acil eylem planı hazırlayacaklarını belirterek, "Turgutluspor küllerinden yeniden doğacaktır" dedi.

Kocatürk, Irlamaz Spor Vadisi’nde gazetecilere yaptığı açıklamada, kulübün içinde bulunduğu sıkıntılı, zor gününde kimsenin alamayacağı bir sorumluluğu hiç çekinmeden aldıklarını taşın altına sadece elini değil bedenini koyduğunu söyledi.

Turgutluspor'un 3.Lig'e düşmeyi hakketmediğini savunan Kocatürk, şunları söyledi:

"Turgutluspor’a olan sevdam, bağım ve yaptığım maddi manevi fedakarlık takımı ligde bırakmaya yetmedi. Takım benim yönetime geldiğimiz güne kadar almadığı primi aldı. Belediye başkanımız Turgay Şirin maddi manevi her türkü fedakarlık göstererek bizlere destek oldu. Takıma ne söz verildiyse yerine getirdik. İmkanlarıyla birçok üst lig takımda olmayan olanakları herşeyine rağmen gelinen nokta Turgutluspor’a yakışmayan layık olmadığı noktadır. Zor günlerde olan takımımıza yapılması gereken her şey taraftarımız, halkımız, idarecilerimiz herkes tek yürek olup gereken desteği son dakikalara kadar vermiştir."

Birlik zamanı

Şimdi el ele verip birlik olma zamanı olduğunu dile getiren Kocatürk, "Artık önümüze bakacağız. Yönetim ve teknik heyet olarak toplanıp ne yapılması gerekiyorsa acil eylem planı yapılıp külleriyle yeniden bir Turgutluspor yaratılacaktır" diye konuştu.

KAYNAK: AA