Spor Toto 3. Lig

Yeni Diyarbakırspor'dan yapılan açıklamada, belediye ekiplerinin toplattığı afiş ve bayrakların yeniden asılması için Büyükşehir Belediyesi'ne başvuruda bulunulduğu açıklandı

Spor Toto 3. Lig
Spor Toto 3. Lig
GİRİŞ 06.05.2015 14:09 GÜNCELLEME 06.05.2015 14:09

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Yeni Diyarbakırspor'dan, belediye ekiplerinin toplattığı afiş ve bayrakların yeniden asılması için Büyükşehir Belediyesi'ne başvuruda bulunulduğu bildirildi.

Yeni Diyarbakırspor Kulübünden yapılan açıklamada, takıma şampiyonluk yolunda destek olmak için bayrak, pankart ve afiş asan herkese teşekkür edildiği belirtildi.

Açıklamada, kentteki esnaflar ve taraftarlardan play off öncesinde daha fazla bayrak, afiş ve pankart asarak takıma manevi destek olmalarını istendi.

Büyükşehir Belediyesi'ne toplatılan afiş ve bayrakların yeniden asılması için yazılı başvuruda bulunulduğunun ifade edildiği açıklamada, şöyle denildi:

"Herkesi bu kampanyaya destek olmaya davet ediyoruz. Belediye ekiplerinin asılan bayrak, pankart ve afişleri toplaması üzerine kulübümüz tarafından Büyükşehir Belediyesi'ne yazılı başvuru yapılarak bu konuda kolaylık sağlanması istenmiştir. Tüm halkımızı play off öncesinde kenti yeşil kırmızı'ya boyamaya davet ediyoruz."

KAYNAK: AA