1461 Trabzon avantaj arıyor

Kulüp asbaşkanı Demir: "Play-off'ta istediğimiz sonuçları alıp yeniden PTT 1. Lig'e çıkmak istiyoruz"

1461 Trabzon avantaj arıyor
1461 Trabzon avantaj arıyor
GİRİŞ 05.05.2015 14:06 GÜNCELLEME 05.05.2015 14:06

Spor Toto 2. Lig play-off çeyrek final ilk maçında 7 Mayıs Perşembe günü sahasında Ümraniyespor'u konuk edecek 1461 Trabzon, rövanş maçı öncesi avantajlı sonuçla sahadan ayrılmak istiyor.

Kulüp asbaşkanı Nihat Demir, Ümraniyespor karşısında kazanarak deplasmanda oynayacakları rövanş maçına moralli çıkmak istediklerini söyledi.

Demir, sezon başında yönetim ve takım olarak play-off hedefini koyduklarını ve bunu yakaladıkları için mutlu olduklarını ifade ederek, "Play-off'ta istediğimiz sonuçları alıp yeniden PTT 1. Lig'e çıkmak istiyoruz. Çünkü sahada yüreğini ortaya koyarak mücadele eden oyuncularımız var" dedi.

Çok yetenekli bir kadroya sahip olduklarını belirten Demir, "Ligde geride kalan haftalarda aldığımız sonuçlar da bunu en iyi şekilde gösterdi. İnşallah bu seriyi play-off'ta da sürdürüp, hedefimize ulaşacağız" diye konuştu.

Şehir olarak birlik, beraberlik içinde kenetlenerek yakaladıkları bu fırsatı kaçırmamaları gerektiğini anlatan Demir, şunları kaydetti:

"Kenetlenirsek, motive olursak inşallah başarılı oluruz. Kazanan Trabzon olacak. Bunun için çıkmayı çok istiyoruz. İnşallah bunu Allah bize nasip eder. Hafta içi olsa da taraftarımızın yine o tribünleri dolduracağına inanıyorum. Takımlarını destekleyeceklerdir. Onların desteğiyle lige yükseleceğimize inanıyoruz."

KAYNAK: AA