Maçın ardından

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Albayrak: "Beş maçımız kaldı, hepsi birbirinden zor, kolay rakip yok"

Maçın ardından
Maçın ardından
GİRİŞ 04.05.2015 23:20 GÜNCELLEME 04.05.2015 23:20

Spor Toto Süper Lig'de Akhisar Belediyespor'u 2-0 mağlup eden Galatasaray'ın kulüp başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak, "Beş maçımız kaldı, hepsi birbirinden zor, kolay rakip yok" dedi.

Albayrak, maçtan sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, ligde bitime 5 maç kaldığını, soyunma odasındaki birlik beraberliğin tüylerini diken diken ettiğini söyledi.

Futbolculara, teknik heyete teşekkür eden Albayrak, şöyle konuştu:

"Kale arkasındaki taraftarımızı da unutmam mümkün değil. Onlara burada büyük I love you diyorum. Müthişti, 90 dakika boyunca desteklediler. Beş maçımız kaldı, hepsi birbirinden zor, kolay rakip yok. Bu haftaki maçları gördünüz, garanti, banko maç yok. Oynayacaksın ve kazanacaksın. Çalışıp, kazanacağız inşallah."

Albayrak, şampiyonluk yarışının 3 büyük takım arasında devam ettiğinin hatırlatılması üzerine şunları kaydetti:

"Bu tribünler de dolsa çok iyi olur. Bu yarışın tribünlere yansıması gerekiyor, tribünlerin tıka basa dolmasını istiyorum. Bunu rakiplerimiz için de söylüyorum. Cuma günü zor bir maçımız var, bütün taraftarımızı bekliyorum. Akhisar karşısında yalnız bırakmayanlar orada da gereğini yapacaktır. Konyaspor maçında 40-50 bin kişi yapalım."

Akhisar Belediyespor maçından çekindiklerini kaydeden Albayrak, ancak akıllı ve sakin oynayarak maçı kazandıklarını söyledi. Albayrak, hep Galatasaray'a hizmet edeceğini belirterek, şöyle konuştu:

"Benim Galatasaray'daki hizmetim bitmez. Nefesimin son damlasına kadar Galatasaray'a hizmet etmeye devam edeceğim. Ciddi sağlık sorunlarım oldu biliyorsunuz, yukarıda zor anlar yaşadım. Ancak Galatasaray sevgisi her şeyimin önüne geçiyor. O yüzden dayanamıyorum. Ben de o tribünlerden geliyorum, onları çok seviyorum."

Selçuk İnan'ın takım kaptanı olduğunu hatırlatan Abdurrahim Albayrak, takımın sorumluluğunun onda olduğunu ve her şeyi yapmaya hakkı bulunduğunu ifade etti.

Albayrak, futbolcularla son dönemde duygusal konuşmalar yaptıklarını belirterek, "Onlar benim canımdır, onlar benim kardeşimdir, onlara laf söylemeye kimsenin hakkı yoktur" diye konuştu.

Devre arasında transfer yapmadıklarını, şimdi de yapmayı düşünmediklerini kaydeden Albayrak, "Şampiyonluk mücadelesinde futbolcuların kafasını karıştırmayın. En iyi futbolcular bizimdir, bizim futbolculardan iyileri yok ki transfer yapalım" değerlendirmesinde bulundu.

KAYNAK: AA