Maçın ardından

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Teknik Sorumlusu Cihan: "Ligin bu anında çok çok önemli olan müsabakayı 2 dakika içerisinde kaybetmek bizim için çok üzücü oldu"

Maçın ardından
Maçın ardından
GİRİŞ 04.05.2015 22:59 GÜNCELLEME 04.05.2015 22:59

Suat Altın İnşaat Kayseri ErciyessporTeknik Sorumlusu Hamit Cihan, 2-0 önde oldukları maçta Medicana Sivasspor'a 3-2 yenilmelerine ilişkin, "Ligin bu anında çok çok önemli olan müsabakayı 2 dakika içerisinde kaybetmek bizim için çok üzücü oldu" dedi.

Cihan, maçın ardından katıldığı basın toplantısında, Medicana Sivasspor maçını kazanarak, ligde kalma umutlarını devam ettirmeyi arzu ettiklerini ancak bunu gerçekleştiremediklerini söyledi.

İyi başladıkları oyunun devamını getirmemekten yakınan Cihan, şöyle devam etti:

"Kelimenin tam anlamıyla gerçekten çok yazık oldu. Çok çok iyi bir oyun ortaya koyduk, mükemmel pozisyonlar bulduk. Maalesef 2-0 önde olduğumuz müsabakada önde olmanın stresiyle başa çıkamadığımızdan dolayı rakibe anlamsız pozisyonlar verdik. Dolayısıyla müsabakayı kaybettik. Kimseyi suçlayacak değiliz. Bütün oyuncular ellerinden gelen gayreti ortaya koydu. Ancak maalesef ligin bu anında çok çok önemli olan müsabakayı 2 dakika içerisinde kaybetmek bizim için çok üzücü oldu."

Medicana Sivasspor cephesi

Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın ise deplasmanda önemli bir galibiyet aldıklarını vurguladı.

İyi oynamadan kazanmasını bildiklerini aktaran Yalçın, "Geçen haftanın telafisi gibi oldu. Geçen hafta uzatmada 2 gol yiyerek, Mersin İdmanyurdu'na kaybetmiştik bugün de aynı şekilde biz kazandık. Ligde bu tür sonuçlar olabiliyor, son bölümde kazanabilir veya kaybedebiliyorsunuz. Zaten futbolun güzelliği bu. Bugün skor olarak iyi, oyun olarak maalesef beklediğimizin çok altında müsabaka oldu. Biz çok daha iyi oynaması gereken takımız, o kalitede oyuncularımız da var ancak bugün itibarıyla bunu beceremedik" diye konuştu.

Ligde ve kupada üst üste maç oynamaktan yakınan Sergen Yalçın, sözlerini şöyle tamamladı:

"Takımım yorgun. İki-üç günde maç oynamaktan yorulduk. 120 dakika kupa maçının ardından öğlen saatlerinde Balıkesirspor karşılaşmasına çıkıyoruz. Yani bu kadar programsız bir sezon olamaz. Oyuncularımı dinlendirip sahaya çıkartamıyoruz. Benim isyan etmem bu yüzden. Ancak bunu konuştuğumuz zaman disiplin kuruluna gönderiliyoruz. Biz kupada Galatasaray'a 4-1 mağlup olduk. Kamuoyuna soruyorum, o maç 4-1 biter mi? 4-1'lik bir maç mı? Bizim isyanımız buna. Bırakın oynayalım sahada, mücadelemizi verelim."

KAYNAK: AA