Futbol: Spor Toto 2. Lig

Tokatspor Basın Sözcüsü Uluözlü: " İnşallah hedefimiz, önümüzdeki yıl daha başarılı bir sezon geçirip bir üst lige çıkmak"

Futbol: Spor Toto 2. Lig
Futbol: Spor Toto 2. Lig
GİRİŞ 04.05.2015 13:59 GÜNCELLEME 04.05.2015 13:59

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Tokatspor'un basın sözcüsü İhsan Uluözlü, " İnşallah hedefimiz, önümüzdeki yıl daha başarılı bir sezon geçirip bir üst lige çıkmak" dedi.

Uluözlü, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin son haftasında dün deplasmanda Turgutluspor ile karşılaştıklarını anımsattı.

Tokatspor'un Turgutluspor maçında iyi bir performans gösterdiğine dikkati çeken Uluözlü, "Bu maça ligde kalma mücadelesi vermek için çıktık. Tüm futbolcularımızı tebrik ediyorum. Zor bir maç oldu. Bizim gibi ligde kalma mücadelesi veren Turgutluspor'u kendi evinde yenmek zordu, bunu biliyorduk. Maçtan 2-1 galip ayrılarak ligde kalmayı başardık" diye konuştu.

Maçtan önce bazı olayların yaşandığını belirten Uluözlü, şunları kaydetti:

"Turgutluspor taraftarının, takımımıza karşı yaptığı çirkin saldırı sonucu genel kaptanımız İsmail Savaş, başına gelen taşla yaralanmıştır. Yapılan bu çirkin saldırıyı kınıyoruz. Önümüzdeki sene Tokatspor ligde kaldığı yerden devam edip daha başarılı sonuçlara imza atacaktır. Bu galibiyeti kutluyorum. İnşallah hedefimiz, önümüzdeki yıl daha başarılı bir sezon geçirip bir üst lige çıkmak."

KAYNAK: AA