Yeni Malatyaspor'un PTT 1. Lig'e çıkması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık: - "Geçen hafta Menemen Belediyespor maçında kalp krizi geçiriyorduk ama bu hafta hamdolsun şampiyonuz"

Yeni Malatyaspor'un PTT 1. Lig'e çıkması
Yeni Malatyaspor'un PTT 1. Lig'e çıkması
GİRİŞ 03.05.2015 21:00 GÜNCELLEME 03.05.2015 21:00

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Yeni Malatyaspor'un PTT 1. Lig'e yükselmesi nedeniyle çok mutlu olduklarını belirtti.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Yeni Malatyaspor'un Keçiörengücü ile oynadığı ve 1-1 eşitlikle tamamlanan maçı Malatya İnönü Stadı'nda izleyen Öznur Çalık, müsabaka sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Yeni Malatyaspor'un grubunu şampiyon tamamlayıp PTT 1. Lig'e yükselmesi nedeniyle yaşadıkları mutluluğu aktaran Çalık, "Geçen hafta Menemen Belediyespor maçında kalp krizi geçiriyorduk ama bu hafta hamdolsun şampiyonuz. Takımımızı tebrik ediyoruz" diye konuştu.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Ahmet Çakır, elde edilen şampiyonlukla yılların emeğinin karşılık bulduğunu vurgularken , "Hedef Süper Lig olmalı. Güçlü bir takımı inşallah tüm Malatyalılar olarak çıkarmamız lazım" değerlendirmesinde bulundu.

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek ise verdikleri destek dolayı öncelikle taraftarlara teşekkür ederek, "Burada bütün herkesin katkısı var. Hepsi bir oldu, birlikte oldu. Tek yürek olundu ve şampiyonluk da böyle geldi. Malatya bunu hak ediyordu. Gerçekten çok ciddi fedakarlıklar yapıldı. Daha önceki yönetimlerde görev alan arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: AA