Bursaspor'da olağan kongreye doğru

Başkan adayı Mestan: "Bursaspor'umuzun menfaatleri çerçevesinde Murat Yanıklar'ı listemde birleşmeye davet ediyorum"

Bursaspor'da olağan kongreye doğru
Bursaspor'da olağan kongreye doğru
GİRİŞ 03.05.2015 20:25 GÜNCELLEME 03.05.2015 20:25

Bursaspor Kulübü'nün ilk oturumu 7 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olağan kongresinde başkanlık için yarışacak Mesut Mestan, diğer adaylardan Murat Yanıklar'ı kendi listesinde birleşmeye davet etti.

Mestan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeşil-beyazlı kulübün ilk oturumu 7 Mayıs'ta, çoğunluk sağlanamazsa ikinci oturumu 16 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olağan genel kurulu öncesinde kendisiyle birlikte mevcut başkan Recep Bölükbaşı, Timur Noyan, Murat Yanıklar ve Cüneyt Özkan'ın adaylık başvurusunda bulunduğunu hatırlattı.

Tüm adayların olduğu gibi kendisinin de yoğun bir çalışma temposu içinde bulunduğunun altını çizen Mestan, "Ekibimle birlikte önemli projeler üzerinde yoğunlaştık. Bursaspor'un geleceğine yönelik çalışmalar yapıyoruz. Önemli olan sonuçta Bursaspor'un kazanması. Biz de kendimize güveniyoruz ve yarışta oldukça iddialıyız" dedi.

Adaylardan Murat Yanıklar'ın geçmişte üyelikten istifa ettiğini ve daha sonra yeninden üye olduğunu bu nedenle tüzük gereği adaylığıyla ilgili bir sıkıntı yaşayabileceğini belirten Mestan, şunları kaydetti:

"Sayın Yanıklar iyi bir Bursaspor sevdalısı, sevdiğimiz bir kardeşimiz. Bursaspor'a neler kazandırabileceğini de biliyorum. Güzel bir ekibi de var. Hepsi gerçek Bursasporlu ve kendisi gibi Bursaspor sevdalısı kardeşlerimizden oluşan ekip. Kendisinin adaylığıyla ilgili bir sıkıntı olmasını istemem. Ben genel kurul öncesinde çok sevdiğimiz Bursaspor'umuzun menfaatleri çerçevesinde Murat Yanıklar'ı listemde birleşmeye davet ediyorum. Artık gün, ayrışma değil birleşme günüdür. Birlikten güç doğar. Bu gücümüzü de birleştirerek ortak paydamız olan Bursaspor'a hizmet etmeliyiz. Bu birleşme kişisel olarak bizlerin değil Bursasporumuzun menfaatine olacaktır. Güçlü bir Bursaspor'un temelini hep birlikte atmak istiyoruz."

KAYNAK: AA