Maçın ardından

Denizlispor Teknik Direktörü Altıparmak: "Sahada iyi mücadele ederek çok istediğimiz 3 puanı elde ettik"

Maçın ardından
Maçın ardından
GİRİŞ 03.05.2015 19:38 GÜNCELLEME 03.05.2015 19:38

PTT 1. Lig'de Orduspor'u 5-1 mağlup eden Denizlispor'un teknik direktörü Mehmet Altıparmak, sahada iyi mücadele ederek çok istedikleri 3 puanı kazandıklarını söyledi.

Altıparmak, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, iyi bir galibiyet elde ettiklerini belirterek, Orduspor'un genç futbolcularla sahada gösterdiği mücadeleyi kutladı.

Futbolcularının maçın ikinci yarısında gösterdiği çabanın çok önemli olduğunu kaydeden Altıparmak, "9 günde oynadığımız 3 maçta futbolcularımızın gösterdiği performanstan memnunuz. Bugün sahada iyi mücadele ederek çok istediğimiz 3 puanı elde ettik. Bundan sonra oynayacağımız 3 maça odaklanacağız" dedi.

Altıparmak, sonraki 2 haftada alacakları 6 puanla ligin son haftasına rakiplerinin önünde gireceklerini sözlerine ekledi.

Orduspor cephesi

Orduspor Teknik Direktörü Hüseyin Özcan ise ligin son haftalarında oynadıkları karşılaşmalarda futbolcuların deneyim kazanması için çalıştıklarını belirtti.

Denizlispor karışısında oyunun genelinde başarısız bir futbol ortaya koyduklarını söyleyen Özcan, "Bugün hem mücadele anlamında hem de oyunu kontrol etme anlamında başarısızdık. Bizim adımıza acı bir tecrübe oldu diyebilirim. Biz daha önce de maçlar kaybettik ama kaybettiğimiz maçlarda bile kazanımlar elde ettik. Bugün maalesef bizim için kötü bir deneyimdi" diye konuştu.

KAYNAK: AA