Maçın ardından

Kayserispor Teknik Sorumlusu Seçme: "Gelecek hafta bu beraberliği telafi edip özlediğimiz ve çok arzu ettiğimiz Spor Toto Süper Lig'e çıkacağız"

Maçın ardından
Maçın ardından
GİRİŞ 03.05.2015 19:13 GÜNCELLEME 03.05.2015 19:13

Kayserispor Teknik Sorumlusu Ertuğrul Seçme, Antalyaspor ile golsüz berabere kaldıkları maça ilişkin "Gelecek hafta bu beraberliği telafi edip özlediğimiz ve çok arzu ettiğimiz Spor Toto Süper Lig'e çıkacağız" dedi.

Seçme, maçın ardından katıldığı basın toplantısında, Antalyaspor'u taraftarları önünde yenerek Spor Toto Süper Lig'e çıkmayı garantilemeyi arzu ettiklerini ancak bunu gerçekleştiremediklerini söyledi.

PTT 1. Lig'de oynanan sert futboldan yakınan Seçme, şöyle devam etti:

"Bu ligde futbol oynamak gerçekten zor. Rakipler çok sert oynuyor, hakemler de buna müsaade ediyor: Bugün de aynı senaryoyu sahada izledik. Bu şartlarda bu ligde iyi puan toplamışız. Biseswar'ın pozisyonu var; avantaj kuralı uygulanıyor, top avantajın dışına çıkıyor. Ben 17 yıllık antrenörüm böyle bir avantaj kuralı görmedim. Bu şartlar altında bu ligde ne oyuncu çıkar ne de Türk futbolu ileri gider."

Gelecek hafta deplasmanda Elazığspor ile karşılaşacaklarını hatırlatan Seçme, "Yapacak bir şey yok. İnşallah gelecek hafta bu beraberliği telafi edip özlediğimiz ve çok arzu ettiğimiz Spor Toto Süper Lig'e çıkacağız" diye konuştu.

Antalyaspor cephesi

Antalyaspor Teknik Direktörü Mustafa Ati Göksu ise iki takımı da mücadelesinden ötürü tebrik ederek, "Tüm oyuncular futbola özgü tüm hareketleri yaptı, üstün mücadele gösterdiler. Futbolla ilgili her şey vardı, sadece gol yoktu" yorumunu yaptı.

Kayserispor'un güçlü bir takım olduğunu vurgulayan Göksu, "Buraya 3 puan için gelmiştik ama olmadı. Bundan sonra yolumuza devam edeceğiz. Kayserispor'u şimdiden tebrik ediyorum, bence Süper Lig'e çıktılar. Bundan sonra puan kaybedeceklerini düşünmüyorum. Bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum. Biz de puanlar alarak yolumuza devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: AA