Beşiktaş Trabzon maçı canlı yayın ile LİG TV'de

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Trabzonspor'a konuk olacak. Beşiktaş Trabzonspo maçını LİG TV'den canlı olarak izleyin

Beşiktaş Trabzon maçı canlı yayın ile LİG TV'de
Beşiktaş Trabzon maçı canlı yayın ile LİG TV'de
GİRİŞ 03.05.2015 19:05 GÜNCELLEME 03.05.2015 19:05

Beşiktaş, lider girdiği haftada bordo-mavili rakibini yenerek zirve koltuğunda oturmaya devam etmek istiyor. Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasına 61 puan ve averajla lider durumda giren Beşiktaş, 29. haftada Trabzonspor'a konuk olacak. Peki Beşiktaş Trabzonspor maçı kaçta ne zaman? Detaylar spor.haber7.com'da

TRABZONSPOR HABERLERİ

BEŞİKTAŞ HABERLERİ

Beşiktaş Trabzon maçı LİG TV canlı izle

Beşiktaş Trabzonspor maçı kaçta ne zaman? 

Trabzonspor ile Beşiktaş arasındaki karşılaşma saat 19.00'da Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanacak. Mücadeleyi hakem Cüneyt Çakır yönetecek.

TRABZONSPOR MUHTEMEL 11:

Hakan, Salih, Bosingwa, Uğur, Mustafa Akbaş, Medjani, Mehmet Ekici, Deniz, Özer, Erkan, Cardozo

BEŞİKTAŞ MUHTEMEL 11:

Günay, Opare, Sivok, Ersan, Motta, Atiba, Tolgay, Gökhan Töre, Sosa, Olcay, Mustafa
      

NECİP VE SERDAR CEZALI

Siyah-beyazlı ekipte cezalı Necip Uysal ve Serdar Kurtuluş, karşılaşmada forma giymeyecek.
      
Kardemir Karabükspor karşısında kırmızı kart gören Necip'in yanı sıra aynı karşılaşmada 4 sarı karta ulaşan Serdar, cezaları nedeniyle Trabzonspor karşısında takımlarını yalnız bırakacak.
      

3 SAKAT VAR

Beşiktaş'ta Trabzonspor maçı öncesinde 3 oyuncunun sakatlığı bulunuyor.
      
Siyah-beyazlı ekipte Veli Kavlak, Tolga Zengin ve İsmail Köybaşı'nın sakatlıkları nedeniyle görev alması beklenmiyor.
      

SINIRDAKİ İSİMLER

Beşiktaş'ın Trabzonspor ile yapacağı karşılaşma öncesinde Demba Ba ve Kerim Frei, sarı kart sınırında bulunuyor.
      
Bu iki oyuncu karşılaşmada kart gördükleri takdirde 30. haftada Gaziantepspor ile yapılacak karşılaşmada cezalı duruma düşecekler.
      
Sakatlıkları nedeniyle bireysel çalışmalarını sürdüren Tolga Zengin ile İsmail Köybaşı da 3'er sarı kartlarıyla ceza sınırında yer alıyor.

FIRTINA'NIN AVRUPA HEDEFİ

Avrupa kupalarına katılma mücadelesi veren Trabzonspor, Beşiktaş'ı yenerek kayıpsız olarak yoluna devam etmeyi hedefliyor.
      
Ligde geçen hafta Gençlerbirliği deplasmanından 1-1'lik beraberlikle dönen bordo-mavililer, lider Beşiktaş karşısında 3 puan alarak hem moral bulmak hem de Avrupa kupalarına katılma hedefi yolunda zorlu bir engeli aşmak istiyor.
      
Karadeniz ekibinde, sakatlığı nedeniyle sezonu kapayan Aytaç Kara'nın yanı sıra, tedavileri süren Musa Nizam ve Yatabare siyah-beyazlı takım karşısında forma giyemeyecek.
      

CARDOZO İLK PEŞİNDE!

'3 Büyükler' karşısında bu sezon son maçını oynayacak olan Trabzonspor'da Paraguaylı golcü futbolcu, söz konusu takımlar karşısındaki şanssızlığını kırmaya çalışacak.
      
Ligde 15 gol, Avrupa'da 1, Ziraat Türkiye Kupası'nda da 3 gol olmak üzere resmi maçlarda 18 gol kaydeden Cardozo, Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe karşısında bu sezon gol atma başarısı gösteremedi.

Beşiktaş açıkladı! Demba Ba ayrılıyor mu?

Beşiktaş, Senegalli yıldız Demba Ba için Katar'ın Al-Sadd kulübünden herhangi bir teklif gelmediğini açıkladı.

Beşiktaş'ın resmi internet sitesinden yapılan açıklama şöyle;

"Bugün basında çıkan  'Demba Ba'ya çılgın teklif' başlıklı haber gerçekleri yansıtmamaktadır.

Futbolcumuz Demba Ba için, Katar kulübü Al-Sadd'ın transfer teklifinde bulunduğu iddiaları gerçek değildir.

Kulübümüze böyle bir teklif gelmemiştir ve şampiyonluk yolundaki takımımız ile ilgili transfer konuları da şu anda gündemimiz dışındadır.

Kamuoyunun ve taraftarlarımızın bilgisine saygılarımızla sunarız.

Beşiktaş JK"

Beşiktaş maçı öncesi Trabzon'a şok ceza!

PFDK, Trabzonspor'a tribün kapatma cezası verdi. Bordo-Mavililerin Beşiktaş maçında bir kısım tribünlerine taraftar alınmayacak.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) yaptığı toplantı sornasında Trabzonspor ve Eskişehirspor'a tribün kapatma ve para, Galatasaray, Kardemir Karabükspor ve Başakşehir'e ise para cezası verdi.

PFDK'nın aldığı kararlar şu şekilde:

1- Kardemir Karabükspor Kulübünün, 27.04.2015 tarihinde oynanan BEŞİKTAŞ A.Ş. - KARDEMİR KARABÜKSPOR spor toto süper lig Süleyman Seba Sezonu müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde misafir kulüp olduğu müsabakada ilk kez gerçekleştirilmesinden dolayı 20.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

2- İstanbul Başakşehir A.Ş.'nin, 25.04.2015 tarihinde oynanan BURSASPOR - İSTANBUL BAŞAKŞEHİR A.Ş.  Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde misafir kulüp olduğu müsabakada ilk kez gerçekleştirilmesinden dolayı 20.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

3- Eskişehirspor Kulübünün, 25.04.2015 tarihinde oynanan ESKİŞEHİRSPOR - FENERBAHÇE A.Ş. Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi olduğu müsabakada 5. kez gerçekleştirilmesinden dolayı TRİBÜN KAPATMA ve 250.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, Cezanın ihlalin gerçekleştirildiği kapalı ve açık tribünde infaz edilmesine,  FDT'nin 53/4. Maddesi uyarınca cezaya neden olan tribünlere ilgili müsabakada giriş yapan taraftarların elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle ilgili cezanın infaz edildiği müsabakaya girişleri engellenmesine,

4- Galatasaray A.Ş.'nin, 26.04.2015 tarihinde oynanan GALATASARAY A.Ş. - GAZİANTEPSPOR Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi olduğu müsabakada 3. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 150.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

5- Trabzonspor A.Ş.'nin, 26.04.2015 tarihinde oynanan GENÇLERBİRLİĞİ - TRABZONSPOR A.Ş. Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde misafir kulüp olduğu müsabakada 5. kez gerçekleştirilmesinden dolayı TRİBÜN KAPATMA ve 37.500.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, karar verilmiştir.

Davutoğlu'ndan Beşiktaş'a büyük jest

Spor Toto ile sponsorluk için 1 yıldır temasta bulunan Beşiktaş pazarlıkta sona geldi. 60 milyon TL'lik gelirde Davutoğlu'nun payı büyük...

Taraflar arasında imza aşamasına gelen sponsorluk anlaşmasında Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan'ın büyük desteği olduğu kaydedildi. Anlaşmanın 19 Mayıs'ta resmileşmesi bekleniyor

Geçtiğimiz günlerde Beşiktaş'ın yaşadığı mali darboğaza gönderme yapılarak Vodafone Arena'nın açılışının 3. kez erteleneceği ileri sürülmüş ancak siyah-beyazlı kulüp, bunu şiddetle kınamıştı.

Yönetimin, bu konudaki net duruşunun ardında imza aşamasına gelen bir sponsorluk anlaşmasının olduğu ortaya çıktı. Spor Toto Teşkilatı ile sponsorluk için 1 yıldır temasta bulunan Beşiktaş'ın görüşmelerde büyük mesafe kat ettiği öğrenildi. 

ARENA'DA SPOR TOTO TRİBÜNÜ

Kulüp Başkanı Fikret Orman ve Asbaşkan Umut Güner'in yürüttüğü operasyonda Spor Toto Teşkilatı Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile imzaların atılması için son düzenlemelerin yapıldığı ve Beşiktaş'ın bu anlaşmadan 60 milyon TL gelir elde edeceği belirtildi. Anlaşmada Nevzat Demir Tesisleri de dahil olmak üzere reklam alanları, tribün adı sponsorluğu gibi bir çok kalemin bulunduğu ayrıca Beşiktaş'ın ismini pazarlamayı planladığı 4 tribünden birisini Spor Toto'ya vereceği ifade edildi. 

BAŞBAKAN'IN PAYI BÜYÜK

Yönetime yakın çevrelerden edinilen bilgiye göre, Beşiktaş ile Spor Toto arasındaki işbirliğine Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan'ın büyük desteği olduğu bildirildi.

Tarafların 19 Mayıs tarihinde mukavele imzalayarak işi resmileştirmesi bekleniyor. Ancak anlaşmanın 7 Haziran seçimleri sonrasında imzalanması ihtimali de bulunuyor.