O bisikletçi podyumdan neden ayrıldı? İşte cevabı

51. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nun son günü yapılan İstanbul etabı sonrası tamamlandı.

GİRİŞ 03.05.2015 14:05 GÜNCELLEME 03.05.2015 17:55
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Lampre-Merida takımının Hırvat sporcusu Kristijan Durasek'in kazandığı TUR'un sonunda düzenlenen seramonide ilginç anlar yaşandı.

Etixx-Quick Step takımından Mark Cavendish'in seramoni sırasında oluşan ortamdan sinirlenerek podyumu terk etmek istediği iddia edildi.

ERTEM ŞENER İSYAN ETTİ!

Sunucu Ertem Şener ise Mark Cavendish'in podyumdaki ortama sinirlendiği iddialarının gerçeği yansıtmadığını ifade ederek, "Cavendish'in sahnede tepki verdiği haberleri kesinlikle doğru değil siyasi olmayan ortamı siyasileştiriyorsunuz !!! Yazıklar olsun. Cavendish sayın Cumhurbaşkanımız ile kısa bir sohbet bile yaptı ... Bütün sporcular ile sohbet edildi ... Ortamı germeyin terbiyesizlik bu ! Sayın Cumhurbaşkanımız çok kısa konuştu hiç bir sporcu bundan dolayı tepki vermedi bilinçli ve Maksatlı haberlere itibar etmeyiniz !!!" şeklinde bir tweet attı.

İŞTE O İDDİALARA CEVAP VEREN VİDEO

CUMHURBAŞKANLIĞI'NDAN YALANLAMA GELDİ

51. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu ödül töreninde, dereceye giren sporcu Mark Cavendish'in, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasının uzun sürmesi üzerine sahneden indiği ve korumalar tarafından kolundan tutularak tekrar sahneye yönlendirildiği iddiası Cumhurbaşkanlığı tarafından yalanlandı.

Cumhurbaşkanlığı'nın Twitter hesabından yapılan açıklama şöyle:

Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turunda dereceye giren Mark Cavendish sahneden inmedi; 2 ayrı kategoride ödül aldığı için tekrar podyuma çağrıldı.

Cavendish Cumhurbaşkanı Erdoğan ile sohbet etti: "Bisiklet turu harika.Türkiye'ye gelmekten çok mutluyum. Önümüzdeki yıllarda da geleceğim."

YORUMLAR 29
  • reziller 8 yıl önce Şikayet Et
    Adam apacik gitmem gerek sanmakta uyarilinca donuyOr. Bu kadar basit.
    Cevapla
  • sen kimsin ya 8 yıl önce Şikayet Et
    sen kimsin ya siz kimsiniz ya sen kim oluyosun ya sen kimsin olum kimsin ha.karşındaki yüzde 52 almış dünya lideri sen kimsin ya sen kimsin ya
    Cevapla
  • adnan percin 8 yıl önce Şikayet Et
    21 ve 22 saniyeler bakılırsa arkadan biris vey aertem şener thank you very vb deyince bisikletçileirn 3 üde sağa doğru hamle yapıyora kürsünden inme için.
    Cevapla
  • Vahim 8 yıl önce Şikayet Et
    Ne kadar vahim. Neden bu adami adamdan sayip haber yapiyorsunuz. Bir bisikletci ? Anlamadim, bisikletcimi ?
    Cevapla
  • Cemşit 8 yıl önce Şikayet Et
    Bak terbiyesize karşında dünya lideri var yarım saat ayakta onu dinlesen nolur pis paralelci Bunlar cumhurbaşkanı geçerken sigara içen cehape zihniyeti gibi her yere tünemişler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle