Fenerbahçe Bursa maçı kaçta hangi kanalda?

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası ilk maçında deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak. Fenerbahçe'nin bu maçı hangi kanalda olacak?

Fenerbahçe Bursa maçı kaçta hangi kanalda?
Fenerbahçe Bursa maçı kaçta hangi kanalda?
GİRİŞ 28.04.2015 17:51 GÜNCELLEME 28.04.2015 17:51

Fenerbahçe Bursaspor maçı kaçta hangi kanalda? Ziraat Türkiye Kupası heyecanı yarı final maçlarıyla devam ediyor. Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında deplasmanda Fenerbahçe’ye 1-0’lık skorla mağlup olan Bursaspor, Atatürk Stadı’nda bugün 20.30’da oynanacak karşılaşmada rakibine karşı kapalı gişe oynayacak. Bugüne kadar 110 resmi müsabakada karşı karşıya gelen iki ekibin mücadelelerinden Bursaspor 19 galibiyet elde ederken, Fenerbahçe 58 kez sevindi. 33 müsabaka ise beraberlikle sonuçlandı.

Ziraat Türkiye Kupası’nda bugüne kadar 16 kez karşılaşan iki ekibin maçlarında Bursaspor 4 galibiyet elde ederken, Fenerbahçe 11 kez kazandı. 1 maç ise beraberlikle sonuçlandı. İki ekip arasındaki zorlu mücadeleyi Cüneyt Çakır yönetecek. Çakır’ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Mehmet Cem Satman yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Süleyman Abay olacak.

FENERBAHÇE HABERLERİ

MUHTEMEL 11'LER 

BURSASPOR

Harun, Şener, Serdar, Şamil, Serdar Aziz, Belluschi, Ozan, Bakambu, Josue, Volkan, Fernandao

FENERBAHÇE

Mert, Gökhan, Alves, Egemen, Hasan Ali, Selçuk, Mehmet Topal, Kuyt, Diego, Caner, Emenike

Bursasporlu taraftarlar maçın biletlerine yoğun ilgi gösterirken, Fenerbahçe'nin cezası nedeniyle bu karşılaşmada sarı lacivertli taraftarlar tribündeki yerini alamayacak.

Ziraat Türkiye Kupası'nda bu eşleşmenin rövanşı 21 Mayıs'ta Kadıköy’de Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak.

SON MAÇLARDA FENERBAHÇE ÜSTÜNLÜĞÜ

İki ekip Ziraat Türkiye Kupası’nda son olarak 2013 yılının Ocak ayında karşı karşıya geldiler. Oynanan iki müsabaka Fenerbahçe’nin galibiyetiyle sonuçlanırken ilk mücadele 3-2 ikinci müsabaka ise 3-0’lık skorla tamamlandı. 16 Mayıs 2012 yılında Ankara 19 Mayıs Stadı’nda oynanan final müsabakasında ise Fenerbahçe sahadan Caner, Baroni, Semih Şentürk ve Alex’in golleriyle 4-0’lık galibiyetle ayrılarak kupanın sahibi olmayı başarmıştı.

FENERBAHÇE’DEN 177 GOL

İki ekip arasında oynanan maçlarda Fenerbahçe’nin açık ara üstünlüğü bulunuyor. Sarı-lacivertliler bugüne kadar oynanan 110 maçta Bursaspor kalesini 177 kez sarsmayı başardı. Yeşil-beyazlılar ise rakibine 90 golle karşılık verebildi. Kupada oynanan 16 müsabakada da Fenerbahçe’nin üstünlüğü bulunuyor. İstanbul ekibi Bursaspor karşısında 32 kez gol sevinci yaşadı. Bursaspor ise 13 golle rakibine karşılık verebildi. Sarı-lacivertliler Bursaspor’a karşı en farklı galibiyetini 17 Kasım 2012’de oynanan lig maçında 7-1’lik skorla aldı. Bursaspor ise rakibine karşı en fazla 3 gol atabilirken, en farklı galibiyetini 3-1’lik skorla alabildi.

İKİ SEZON SONRA İLK KEZ

Bursaspor taraftarları final etabı Bursa’da oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası maçlarına büyük önem veriyor. Müsabakanın oynanacağı tarihten yaklaşık 4 gün önce satışa çıkarılan müsabaka biletleri 2 gün içerisinde tükendi. Büyük mücadele öncesinde yeşil-beyazlı kulüpte sadece stoper Renato Civelli’nin sakatlığı bulunurken, Fenerbahçe’den gelerek kiralık olarak Bursaspor’da forma giyen Samuel Holmen’in sözleşmesindeki, sarı-lacivertli kulübe karşı oynayamaz maddesinin kupa maçlarında da geçerliliğini koruyup korumadığı bilinmiyor. 

Fenerbahçe otobüsünde dikkat çeken detay

Bursaspor ile oynayacağı karşılaşma için Bursa'ya giden Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüste bir ayrıntı dikkatlerden kaçmadı.

Fenerbahçe Yönetimi, birçok deplasmanda yaşanan taşlı, sopalı saldırıların ardından harekete geçmiş ve özel bir otobüs kullanmak için harekete geçmişti. Yeni gelecek olan aracın camları ve birçok bölgesi, yabancı maddelere karşı güçlendirilecek, otobüsün içinde ve dışında yer alan kamera sayısı artıralacaktı.

Bugün Bursa'ya giden fenerbahçe kafilesini bu özel otobüs taşıdı. Otobüsün ön tarafında daha önceden bulunmayan kamera yerleştirildi.

İşte saldırıdan önceki ve ve bugünkü takım otobüs