LİG TV izle-Galatasaray Gaziantep maçı canlı yayın

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Gaziantepspor'u konuk ediyor... LİG TV Galatasaray Gaziantep maçı canlı izleme burada

LİG TV izle-Galatasaray Gaziantep maçı canlı yayın
LİG TV izle-Galatasaray Gaziantep maçı canlı yayın
GİRİŞ 26.04.2015 17:01 GÜNCELLEME 26.04.2015 17:01

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Gaziantepspor'u konuk ediyor... Peki Galatasaray Gaziantep maçı kaçta ne zaman? İşte cevabı spor.haber7.com'da Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında bugün Gaziantepspor'u konuk edecek. Türk Telekom Arena'da saat 19.00'da başlayacak müsabakayı hakem Mete Kalkavan yönetecek.

LİG TV Galatasaray Gaziantep maçı canlı izleme

26 Nisan 2015 Pazar

Maç: Galatasaray Gaziantepspor

Saat: 19.00

Stat: Türk Telekom Arena Stadyumu

Hakem: Mete Kalkavan

Yayın: LİG TV

Ligde oynadığı son 5 maçta 8 puan yitiren ve geçtiğimiz hafta aldığı Trabzonspor mağlubiyetiyle liderlikten olan Sarı-kırmızılılar, Fenerbahçe'nin Eskişehir'deki puan kaybıyla yeniden ipleri eline aldı. Eğer Galatasaray kazanırsa, geçen hafta ezeli rakibine kaptırdığı zirveyi, bu hafta geri alacak.

GALATASARAY HABERLERİ

SON DAKİKA SPOR HABERLERİ

MUHTEMEL 11'LER

Galatasaray: Muslera, Sabri, Chedjou, Hakan Balta, Telles, Melo, Selçuk, Bruma, Emre Çolak, Yasin ve Burak

Gaziantepspor: Eray, Barış, Elyasa, Chico, Şenol, Erdem, Oğuzhan, Mustafa, Chibuike, Emre ve Muhammet

Galatasaray'da 2 yıldız kadro dışı!

Spor Toto Süper Lig'de Gaziantepspor ile kritik bir 90 dakikaya çıkacak Galatasaray'da Hamza Hamzaoğlu sürpriz bir karara imza attı. Sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Gaziantepspor maçının 18 kişilik kadrosuna Goran Pandev ve Dzemaili'yi almayacak.

NTV Spor'un haberine göre, bu sezon bir türlü beklentileri karşılayamayan Goran Pandev ve Dzemaili TT Arena'da kulübede bile olmayacak.

Hamza Hamzaoğlu, geçtiğimiz hafta oynanan Trabzonspor maçının 18 kişilik kadrosuna Goran Pandev'i almış, hatta Makedon oyuncuya ikinci yarıda şans vermişti. Hamzaoğlu'nun bu kararı genç hocanın artık iki oyuncuyu kadroda düşünmediğinin sinyali olarak algılandı.

Goran Pandev bu sezon Galatasaray formasıyla ligde 9 maçta 622 dakika süre alırken, bir dönem sakatlıkla boğuşan Dzemaili ise 10 lig maçında 511 dakika görev yapabildi.

SNEIJDER CEZALI, HAMİT SAKAT

Galatasaray'da Wesley Sneijder ve Hamit Altıntop, Gaziantepspor karşısında forma giyemeyecek.
      
Ligde son oynanan Trabzonspor maçında sarı kart cezalısı durumuna düşen Sneijder ile yine bu müsabakada sakatlanan Hamit Altıntop, Gaziantepspor karşısında takımdaki yerlerini alamayacak.

6 FUTBOLCU SINIRDA!

Sarı-kırmızılı ekipte Gaziantepspor maçında oynaması olası 6 oyuncu sarı kart ceza sınırında bulunuyor.
      
Sakatlığı nedeniyle bu maçta oynayamayacak Hamit Altıntop'un yanı sıra, Fernando Muslera, Alex Telles, Semih Kaya, Aurelien Chedjou, Yekta Kurtuluş ve Umut Bulut, sarı kart görmeleri durumunda, ligin 29. haftasındaki Akhisar Belediyespor maçında cezalı olacak.

Burak&Melo oynuyor

Durumu iyiye giden Umut Bulut'un  Gaziantepspor karşısında forma giyip giyemeyeceği bugün netlik kazanacak. Sarı-kırmızılı ekipte ayrıca Trabzonspor mücadelesinde adalesinde gerilme olan Burak Yılmaz'a yoğun bir tedavi programı uygulanıyor. Golcü futbolcu, sahadaki yerini alabilecek. Bel fıtığı ameliyatından sonra uzun bir süre formasından uzak kalan ve sahalara beklenenden erken dönen Melo ise ilk 11'deki yerini alacak.

Galatasaray yara sarmaya hazırlanıyor... Geçen hafta deplasmanda Trabzonspor'a mağlup olarak liderlik koltuğunu kaptıran Sarı-Kırmızılılar, bugün TT Arena'da konuk edeceği Gaziantepspor karşısında, bu kaybı telafi etmek istiyor. Galatasaraylı futbolcular, dünkü antrenman sonrası bir araya gelerek omuz omuza verdi ve şampiyonluk yemini etti. Başta Burak, Melo ve Selçuk gibi futbolcuların konuştuğu toplantıda, “Ligde 7 maçımız kaldı. Artık hiçbir kaybın telafisi yok. Hepimiz iki kişilik mücadele etmek zorundayız. 4. yıldız ateşini bu maçta yakalım, artık puan kaybetmek yok. Sıkıntıları bir kenara bırakalım, herkes takımı için mücadele etsin” ifadeleriyle, mutlu sona olan inanç ve mücadele hırsı dile getirildi.

Cim Bom'da on dakika

Sarı-Kırmızılı ekipte kart cezalısı Sneijder'in yanı sıra sakatlığı bulunan Hamit Altıntop forma giymeyecek. Bu iki oyuncu dışında, Cim Bom'un Gaziantep'e karşı eksiği yok. Maç kondisyonu eksik olan Semih'in mücadeleye yedek kulübesinde başlaması bekleniyor. Burak ve Melo'nun 90 dakikayı çıkarmaları da zor görünüyor.

Gaziantep'te son dakika

Okan Buruk yönetimindeki Gaziantepspor'da kaleci Karcemarskas ile stoper Vranjes'in sakatlıkları bulunuyor. Bu oyuncular, bugün Galatasaray'a karşı forma giyemeyecek. Ligde tehlike bölgesinden uzaklaşan Gaziantep'in, Avrupa Ligi'ne katılma hedefi ya da düşme korkusu yok. Kırmızı-Siyahlı oyuncular, maça rahat çıkacak.