Bursaspor-İstanbul Başakşehir maçının biletleri yarın satışa çıkarılacak

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında oynanacak Bursaspor-İstanbul Başakşehir maçının bilet satış programı belirlendi.

Bursaspor-İstanbul Başakşehir maçının biletleri yarın satışa çıkarılacak
Bursaspor-İstanbul Başakşehir maçının biletleri yarın satışa çıkarılacak
GİRİŞ 21.04.2015 15:32 GÜNCELLEME 21.04.2015 15:32

Yeşil-beyazlı kulüpten yapılan yazılı açıklamada, maçın biletlerinin yarın saat 10.00'da satışa sunulacağı bildirildi.

Biletlerin, Bursa Atatürk Stadı Passolig Ana Bilet Gişesi, Heykel Nalbantoğlu Bursaspor Katlı Otoparkı, www.passo.com.tr web sitesi, aktif satış noktaları ve N'Kolay satış noktalarından satılacağı duyurulan açıklamada, "N'Kolay satış noktları www.nkolay.com.tr adresinde yayınlanmaktadır. Kart başına en fazla 5 bilet satılacak olup, kart sahibi dışındaki 4 bilet hakkının Passolig kart sahiplerine www.passo.com.tr adresinden gönderilmesi gerekmektedir. Müsabaka bilet satışları tüm Passolig kartlarına yapılacaktır" ifadesi kullanıldı.

Açıklamada, engelliler için satışlar hakkında şu bilgiler verildi:

"Engelli taraftarlarımız ve refakatçileri için ayrılmış olan tribün ve bölümlerin ücretsiz olarak yüklemesi 22 Nisan Çarşamba günü saat 10.00 itibarıyla başlayacak olup, müsabaka günü saat 12.00 itibarıyla son bulacaktır. Engelli vatandaşlarımız Passolig kartı ve engelli kartları ile refakatçileri ise Passolig kartları ve refakatçi kartları ile Bursa Atatürk Stadyumu Ana Bilet Gişelerine başvurmaları gerekmektedir. Araç sahibi engelli taraftarlarımız engelli tribününe, araçsız engelli taraftarlarımız ile tüm refakatçilerine kapalı kale arkası tribününde ayrılmış olan engelli tribünü arkasındaki bölümden yükleme yapılacaktır."

Bilet fiyatlarının, VIP Tribünü birinci sıra 100, VIP Tribünü 2-6. sıralar 75, Kapalı Tribün A-B-C ve VIP C tribünleri 50, Maraton Tribünü 15, Kapalı Kale Arkası Tribünü 10, Açık Kale Arkası Tribünü 5, Misafir Tribünü ise 6 lira olduğu duyuruldu.

KAYNAK: AA