Barcelona PSG maçı şifresiz veren kanallar listesi

Barcelona PSG maçı saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak. Barcelona PSG maçı şifresiz veren kanallar listesi haberimizde.

Barcelona PSG maçı şifresiz veren kanallar listesi
Barcelona PSG maçı şifresiz veren kanallar listesi
GİRİŞ 21.04.2015 12:50 GÜNCELLEME 21.04.2015 12:49

Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında Barcelona ile PSG karşılaşacak. Fransa'da oynanan ilk maçı Barcelona 3-1 kazanmıştı.   Bu karşılaşma öncesi Barcelona'da, sakat ya da cezalı futbolcu bulunmuyor. Barcelona'nın Valencia ile oynadığı lig maçını kaçıran Andres Iniesta ise oynayabilecek durumda.   Paris Saint Germain'de ise golcü isim Zlatan İbrahimovic, Chelsea mücadelesinde gördüğü kırmızı kartın cezasını bitirdi. İsveçli golcü yarı final yolunda oynanacak kritik maçta sahadaki yerini alacak. Paris ekibinin gol yemeden en az 3 farklı galibiyet alması yarı final biletini almasını sağlayacak. 

Maç: Barcelona - PSG

Tarih: 21 Nisan 2015 Saat: 22.05

Hakem: Bas Nijhuis

Stat: Nou Camp

BARCELONA- PSG ŞİFRESİZ KANALLAR LİSTESİ 

Yayın: Idman AZ SupérSport Séléct , C+ Family (poland) / HD , SupérSport 4 HD (alb) ,Sky Calcio 2 / HD , Sky Sports 1 (uk) , Sport TV1 (Portugal) , SupérSport 3 [Za] , Nova Sports 3 [Héllas] , RSI La 2 , Digi Sport 1 (romania) , Prima COOL , Viasat Xtra 6 , Aréna Sport 4 (sérbia), Smart Spor 2 / HD (D-Smart 78) , béIN Sports FR 3 / HD , NTV Plus Futbol 2 / HD ,ÇTL Haber RTS Déux / HD , Sky Sports  ,  SRF Zwéi / HD , TVé La 1 , 5 SPORT (israél) / HD , Sky Sport 5 (gérmany) / HD5 , Planét TV , béIN Sports 1 / HD , RTS Sport Playér , Cytavision Sports 4, İdman Tv

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında Paris Saint-Germain (PSG) ile karşılaşacak Barcelona'da, düzenlenen basın toplantısına katılan Luis Suarez, en güzel döneminde olduğunu söyledi. Uruguaylı futbolcu goller ve asistlerle takıma yardımcı olduğunu belirterek, "Takım iyi gittikçe memnun olacağım. Önemli olan yolumuza devam etmek ve sezonu iyi bitirmek" dedi. Brezilya'daki Dünya Kupası'nda İtalyan rakibi Chiellini'yi ısırmasından dolayı aldığı cezayla sezon başında uzun süre oynayamadığını hatırlatan Suarez, "Ama şimdi takım arkadaşlarımla kendimi iyi hissediyorum ve Barcelona şehri de bana çok iyi davranıyor. Herkes gibi elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Ne gol attığımda dünyanın en iyisi olduğumu düşünüyorum ne de hata yaptığımda kötü bir insan olduğumu" değerlendirmesinde bulundu. Şampiyonlar Ligi'nde 6 golü bulunan Suarez, "Aklımdaki gol krallığı değil. İlk yarı final, daha sonra da final var. Her zaman Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona formasıyla oynamayı düşledim. Bu anın zevkini çıkarıyorum" şeklinde konuştu. "İdolün kim?" şeklindeki soruya Suarez, "Kendime Batistuta'yı örnek alıyorum. Çok farklı bir 9 numaraydı. Hücumda her tarafta oynayabiliyordu. Ona çok hayrandım. Ayrıca bir Uruguaylı olarak Enzo Francescoli'den çok şey öğrendim" cevabını verdi.