Maçın ardından

Kayserispor Teknik Sorumlusu Seçme: "Kazandığımız için çok mutluyuz, çok büyük bir avantaj elde ettik"

Maçın ardından
Maçın ardından
GİRİŞ 20.04.2015 21:41 GÜNCELLEME 20.04.2015 21:41

Kayserispor Teknik Sorumlusu Ertuğrul Seçme, Boluspor'u 3-0 yenmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Seçme, maçın ardından katıldığı basın toplantısında, taraftarlarına bol gollü iyi bir galibiyet hediye ettiklerini belirtti. Futbolcularını galibiyetten dolayı kutlayan Seçme, şöyle devam etti:

"Bugün gerçekten iyi bir galibiyet aldık. Rakibimiz PTT 1. Lig'in güçlü ekiplerinden biri. İyi futbol oynuyorlar ancak bulundukları yer hak ettiği yer değil. Kazandığımız için çok mutluyuz, çok büyük bir avantaj elde ettik. Bu avantajımızı matematiksel olarak garantileyinceye kadar aynı ciddiyet içerisinde çalışacağız."

Adım adım Süper Lig'e ilerlediklerini dile getiren Seçme, "Kayserispor, mali yapısıyla, tesisleriyle ve futbolcu kadrosuyla Süper Lig'e layık bir ekip. İnşallah son 6 maçımıza da en ciddi şekilde hazırlanıp, Kayserispor'u layık olduğu yere taşıyacağız" ifadelerini kullandı.

Boluspor cephesi

Boluspor Teknik Direktörü Reha Kemal Erginer ise Kayseri'ye en az 1 puan alma hedefiyle geldiklerini ancak bunu başaramadıklarını ifade etti.

Kayserispor'un çok güçlü bir takım olduğunu vurgulayan Erginer, "Zor bir maça çıktık, Kayserispor maçının çok zor geçeceğini daha önceden kestirmek çok da güç olmasa gerek. İç saha performansları en iyi takımlardan biri. Kaliteli kadrosu var. Zaten bulunduğu konum da bunu açıkça ortaya koyuyor. Biz de iki haftadır kötü sonuçlar aldık. Buraya en azından puan almak için geldik, moralimizi düzeltmek için ama olmadı" diye konuştu.

Bir an önce toparlanarak, puan tablosunda üst sıralara çıkmayı hedeflediklerini aktaran Erginer, sözlerini şöyle tamamladı:

"Üç haftalık zor bir fikstürden çıktık, 3 hafta da galibiyet alamadık. Bizim için çok sıkıcı ve üzüntülü bir durum. Tabi toparlanmamız lazım. Şu an ligdeki yerimiz hiç kabul edebileceğimiz bir yer değil. Ligde 14'üncüyüz, bunun zor fikstürle de alakası var. Ligi ilk 10 içinde bitireceğimizi düşünüyorum."

KAYNAK: AA