Maçın ardından

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Albayrak: "Önümüzde daha 7 maç var. Bu 7 maçı da alıp, şampiyon oluruz"

Maçın ardından
Maçın ardından
GİRİŞ 19.04.2015 23:15 GÜNCELLEME 19.04.2015 23:15

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, önlerindeki 7 maçı da kazanıp, şampiyon olacaklarını savundu.

Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor'a 2-1 yenildikleri maçın ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Albayrak, şampiyonluk yarışıyla ilgili ''Önümüzde daha 7 maç var. Bu 7 maçı da alıp, şampiyon oluruz. Bu mağlubiyet Galatasaray'ı hedefinden döndürmez'' dedi.

Karşılaşmanın son dakikalarında yaşanan gerginlik için Albayrak, "Anlamakta güçlük çekiyorum. Neden yedek kulübesindeki oyuncular sahaya girer? Bunlar hoş şeyler değil, bunları bırakalım. İnsanlar televizyonda güzel şeyler seyretmek istiyor. İki takım için de yapılanların son derece üzücü olduğunu söylemek istiyorum" diye konuştu.

Albayrak, yaşanan ufak tefek olumsuzlukların Galatasaray ile Trabzonspor arasındaki dostluğu etkilemesinin söz konusu olmadığını vurguladı.

Abdurrahim Albayrak, genel kurulda başkan adayı Dursun Özbek'in listesine girip girmeyeceği yönündeki soruyu ise şöyle yanıtladı:

''Benim sağlık durumum pek iyi değil. Kasımpaşa maçında tansiyonum 21-14'tü ve şu anda da maç esnasında yine dil altı hapı aldım. Ailem yöneticilik yapmama karşı çıkıyor ama bir yönetime gireceksem bu kesinlikle Dursun ağabeyle beraber olacaktır. Şu kısa dönemde beraber inanılmaz işler yaptık. Başka bir listeye girmem asla söz konusu değildir.''

KAYNAK: AA