Maçın ardından

Adanaspor Teknik Sorumlusu Arın: "Alınlarından öpülmeyi hak eden bir oyuncu grubumuz var"

Maçın ardından
Maçın ardından
GİRİŞ 19.04.2015 19:32 GÜNCELLEME 19.04.2015 19:32

PTT 1. Lig'de Albimo Alanyaspor'u 3-0 yenen Adanaspor'un teknik sorumlusu Eyüp Arın, "Alınlarından öpülmeyi hak eden bir oyuncu grubumuz var" dedi.

Arın, maçın ardından düzenlenen toplantıda, tüm futbolcularının sahada iyi mücadele ettiğini söyledi.

Özellikle ikinci yarı çok iyi oynadıklarını belirten Arın, "Alınlarından öpülmeyi hak eden bir oyuncu grubumuz var. Karşılaşmayı kazandıkları için tüm futbolcularımı kutluyorum" diye konuştu.

Arın, genç futbolculara maçlarda yer vermesine ilişkin soruya ise "Alacağımız galibiyet matematiksel olarak rakiplerimizle arayı açmamızı sağlayacaktı. Bu rahatlığı yakaladıktan sonra altyapımızdaki futbolcularımın tamamını sahaya sürüp, altyapımızın pırıl pırıl olduğunu göstereceğiz. Allah bize o günlere gösterecek. Futbolcular da bunu sabırsızlıkla bekliyor" yanıtını verdi.

Arın, sonuç ne olursa takıma destek veren, futbolcularının arkasında duran taraftara da teşekkür etti.

Albimo Alanyaspor cephesi

Albimo Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar ise Adanaspor deplasmanına puan alabilmek için geldiklerini ancak bunu başaramadıklarını ifade etti.

Arzu ve isteği sahaya yansıtıp, iyi mücadele ettikten sonra puan alınabileceğini dile getiren Kalpar, şunları kaydetti:

"Şu ana kadar aldığımız puanları hep böyle kazandık. Bugün bunu gerçekleştiremedik. Karşımızda çok isteyen bir Adanaspor vardı. Biz de çok fazla isteyen bir görüntü çizemedik. Her konumda hatalarla dolu bir anlayışı ortaya koyduk. Pas hataları yaptık ve oyun kurgumuzu iyi değerlendiremedik. Hiç böyle olmamıştık. Ancak bunu da atlatacak olan bizleriz. Mağlubiyet bize yakışmadı. Adanaspor'u tebrik ediyorum. Play-off şansımız devam ediyor. Önümüzdeki maçlara bakacağız."

KAYNAK: AA