Maçın ardından

Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Yalçın: "Bir an önce bu maçı unutmalıyız"

Maçın ardından
Maçın ardından
GİRİŞ 19.04.2015 18:08 GÜNCELLEME 19.04.2015 18:08

Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, 1-1 tamamlanan Balıkesirspor maçını bir an önce unutup, gelecek karşılaşmalara odaklanmaları gerektiğini söyledi.

Yalçın, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Balıkesirspor'a karşı iyi oynamadıklarını, ikinci yarıda çok dağınık bir görüntü sergilediklerini belirtti.

Ziraat Türkiye Kupası'nda Kayserispor'a karşı 3 gün önce verdikleri 120 dakikalık mücadeleye dikkati çeken ve Türkiye Futbol Federasyonu'nun yaptığı maç programına tepki gösteren Sergen Yalçın, "Alternatifsiz kadro nedeniyle futbolcularının yorgundu. Bir an önce bu maçı unutup önümüzdeki karşılaşmalara bakacağız. Haftaya cuma günü içeride bir maç oynayacağız. Ligde makas her geçen gün daralıyor" diye konuştu.

Yalçın, Brezilyalı futbolcu Cicinho'nun maçtan hemen sonra takım otobüsü yerine özel aracıyla stattan ayrılması ve soyunma odasında futbolcular arasında herhangi bir tartışma yaşanıp yaşanmadığının sorulması üzerine ise "Oyun içinde bazen oyuncular tartışıyor ama onlar saha içinde kalan şeyler. Saha dışına yansımaz. Bu tür tartışmalar, bu tür sıkıntılar takım içerisinde olabilir, biz bunu kendi içimizde çözeriz" ifadelerini kullandı.

Oyuncularının beyin olarak yorgun olduğunu vurgulayan Sergen Yalçın, "Çok net bir şey var. Takımım bugün müsabakada aşırı derecede yorgundu" değerlendirmesinde bulundu.

Balıkesirspor cephesi

Balıkesirspor Teknik Direktörü Kemal Özdeş ise Sivaslı futbolseverlere çok güzel bir maç izlettirdiklerini belirterek, "Kazanamadığımız için üzgünüm ama bugün Sivasspor ya da biz kaybetsek yazık olurdu" dedi.

Medicana Sivasspor gibi kaliteli futbolculardan kurulu bir takıma karşı disiplinli bir oyun ortaya koyduklarını dile getiren Özdeş, şu ifadeleri kullandı:

"Top hem rakipteyken hem de bizdeyken iyi oynadık. İkinci yarı Sivas takımının oyundan düştüğü anlarda son vuruşları yapabilseydik, buradan 3 puanla ayrılırdık. İçeride 4 maçımız var ve bu 4 maçı kazanmalıyız. Sivasspor karşısındaki oyuncularımın ortaya koyduğu mücadele, kalan deplasman maçları adına beni ümitlendirdi."

Özdeş, takımının haftalardır son sırada yer aldığına işaret ederek, seri galibiyetlere ihtiyaçları olduğunu kaydetti.

Ligde kalma iddialarını son maça kadar sürdürmek istediklerini ifade eden Kemal Özdeş, "Sivasspor'u kutluyurum. Bize saygı gösterdikleri için Sivas seyircisini de kutluyorum. Aynı saygıyı şehrimden de bekliyorum. Bu oyuncular Balıkesir şehrini temsil ediyor. Sonuna kadar yanımızda olmalarını istiyorum" diye konuştu.

KAYNAK: AA