Akigo, Mersin deplasmanında

Deplasmanda oynadığı son 2 maçta 1 puan alan Akhisar Belediyespor, yarın Mersin İdmanyurdu'na konuk olacak

Akigo, Mersin deplasmanında
Akigo, Mersin deplasmanında
GİRİŞ 19.04.2015 12:17 GÜNCELLEME 19.04.2015 12:17

Spor Toto Süper Lig'de 27. haftaya 11. sırada giren Akhisar Belediyespor, yarın deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacak.

Ligde 26. haftada Gaziantepspor'u 3-0 mağlup eden Akhisar Belediyespor, yarın saat 20.00'de Mersin Stadı'nda Mersin İdmanyurdu'na konuk olacak. Özgür Yankaya'nın yöneteceği maçta, Akhisar Belediyespor'da kadro dışı bırakılan Gekas ve cezalı Douglao forma giyemeyecek, hafif sakatlığı bulunan Custodio'nun durumu ise maç öncesi değerlendirilecek.

Dış saha performansı

Deplasmanda Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup ettikten sonra dış sahada Kasımpaşa ile 2-2 berabere kalan Ege temsilcisi, Trabzonspor'a ise 2-0 mağlup oldu.

Akhisar Belediyespor, deplasmanda aldığı 8 mağlubiyetle, 9 yenilgisi bulunan Kardemir Karabükspor'dan sonra dış sahada en fazla mağlubiyeti olan 4 takımdan biri durumunda.

Vaz Te

Takıma ara transfer döneminde dahil olan Portekizli oyuncu Vaz Te, yeşil siyahlı formayla 7 maçta 285 dakika sahada kaldı, 5 gol atıp 3 asist yaptı.

Rakipleriyle daha önceki maçları

Daha önce Süper Lig'de 3, PTT 1. Lig'de ise 2 kez karşılaşan iki ekipten Mersin İdmanyurdu'nun 3, Akhisar Belediyespor'un 1 galibiyeti bulunurken, 1 müsabaka beraberlikle tamamlandı.

Mersin'de oynadığı 2 maçı da kaybeden Akhisar Belediyespor, ligin ilk devresinde rakibiyle 1-1 berabere kalmıştı.

KAYNAK: AA