Potada maçın ardından

Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ataman: - "Rakibimiz ikinci devre daha iyi oynadı ve hücumdaki performansıyla maçı kazanmasını bildi"

Potada maçın ardından
Potada maçın ardından
GİRİŞ 18.04.2015 19:27 GÜNCELLEME 18.04.2015 19:27

Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman, Türkiye Basketbol Ligi'nde Pınar Karşıyaka ile güzel bir maç oynadıklarını ancak rakiplerinin ikinci yarıdaki performansının sonucu belirlediğini söyledi.

Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Ataman, oldukça sert bir maç oynadıklarını dile getirerek, "İki takımda savunmada iyi performans gösterdi. Karşıyaka ikinci yarı dış atışlardan çok yüzdeliydi. Biz ise bulduğumuz pozisyonları, özellikle dış atışları çok kötü değerlendirdik. Güzel bir maç oldu, rakibimiz ikinci devre daha iyi oynadı ve hücumdaki performansıyla maçı kazanmasını bildi. Onları kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Sarı-kırmızılı basketbolcu Kerem Gönlüm, yenilgiyi çok fazla top kaybı yapmalarına bağlarken, kalan 3 maçlarını kazanmak istediklerini kaydetti.

Sarıca: "Maçın sonunu iyi oynadık"

Pınar Karşıyaka Başantrenörü Ufuk Sarıca, maçın sonunu iyi oynadıklarını, bunun da galibiyeti getirdiğini belirtti.

Maç içinde iki takımında inişler çıkışlar yaşadığını belirten Sarıca, şöyle konuştu:

"Zor bir maçı sonunu iyi oynanarak kazandık. Belirleyici unsurlar savunmadaki bizim agresifliğimiz oldu. Hücum ribaundlarındaki fazlalığımız sonuca etki etti. Biraz daha yüzdeli oynasak, maçı daha erken bitirebilirdik. Rakibimize saygı duyuyoruz. Çok kaliteli bir takım. Çok iyi bir galibiyet aldık. Şu an bulunduğumuz yer bize mutluluk veriyor. İlk 4 hedefimizi sonuna kadar gerçekleştirmeye çalışacağız."

İzmir temsilcisinin basketbolcusu Dixon ise iyi hazırlandıkları maçı ikinci yarıda daha hırslı oynayarak, önemli bir galibiyet aldıklarını ifade etti.

KAYNAK: AA