Okullararası Voleybol Yıldızlar Türkiye Şampiyonası

Diyarbakır'da düzenlenen Okullararası Voleybol Yıldızlar Türkiye Şampiyonası sona erdi.

Okullararası Voleybol Yıldızlar Türkiye Şampiyonası
Okullararası Voleybol Yıldızlar Türkiye Şampiyonası
GİRİŞ 18.04.2015 17:57 GÜNCELLEME 18.04.2015 17:57

Diyarbakır'da düzenlenen ve 16 takımdan 200 sporcunun katıldığı Okullararası Voleybol Yıldızlar Türkiye Şampiyonası sona erdi.

Seyrantepe Spor Salonu ve Ziya Gökalp Spor Salon’unda yapılan 8'i kız ve 8'i erkek takımı olmak üzere toplam 16 takımın katıldığı ve 6 gün süren müsabakalarda kızlarda Ankara Özel METOD Koleji, erkeklerde ise İzmir Karşıyaka Özel Yanlar Koleji Türkiye şampiyonu oldu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor l Müdürü Mehmet Demir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Seyrantepe ve Ziya Gökalp spor salonlarında yapılan müsabakalarda Diyarbakır’a gelen takımların huzurlu ve güzel bir şekilde ağırlanması için ellerinden geleni yaptıklarını belirtti.

Demir, "Diyarbakır’a gelen ekipleri en iyi şekilde ağırlamak için elimizden geleni yaptık. Sporcuların ve antrenörlerin sıkılmamaları için müsabakaların dışında bir gezi programı düzenledik. Bu gezi programıyla Diyarbakır’a gelen ekiplere tarihi ve turistik yerleri gezdirdik. Güzel ve anlamlı bir şampiyona oldu. Şampiyonada mücadele eden tüm takımları kutluyorum. Türkiye birincileri olan takımları ise ayrıca tebrik ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından şampiyonada dereceye giren takımlara düzenlenen törenle, ödülleri verildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL