Fenerbahçe Mersin kupa maçı saat kaçta ne zaman?

Fenerbahçe bugün Ziraat Türkiye Kupası'nda Mersin İdman Yurdu'nu konuk edecek. Peki Fenerbahçe Mersin maçı saat kaçta ne zaman?

Fenerbahçe Mersin kupa maçı saat kaçta ne zaman?
Fenerbahçe Mersin kupa maçı saat kaçta ne zaman?
GİRİŞ 16.04.2015 17:59 GÜNCELLEME 16.04.2015 17:59

Fenerbahçe - Mersin İdmanyurdu maçı kaçta ? Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe Mersin İdmanyurdu'nu ağırlıyor. Mücadele saat 19:45'te atv ekranlarından canlı izlenebilecek. Fenerbahçe yeniden futbola dönüyor.Şükrü Saracaoğlu Stadı'nda saat 19.45'te başlayacak karşılaşmayı hakem Mustafa İlker Coşkun yönetecek. Fenerbahçe silahlı saldırı olayının ardından ilk kez sahaya çıkıyor.

FENERBAHÇE HABERLERİ

Fenerbahçe Ziraat Türkiye Kupası'nda deplasmanda 2-1 kazandığı maçın rövanşında Mersin İdman Yurdu'nu konuk edecek. İsmail Kartal bu karşılaşmada sakat oyuncuları riske etmeyecek. Sarı lacivertlilerde 6 oyuncu Çaykur Rizespor maçından bu yana sakatlık problemiyle uğraşıyor.

Volkan Demirel, Egemen Korkmaz, Bruno Alves, Mehmet Topuz, Raul Meireles ve Diego futbola verilen arayı tedaviyle geçirdi.

Takımla birlikte çalışan Diego dışındaki oyuncuların kupada riske edilmemesi ve pazartesi günü ligde oynanacak Bursaspor maçına yetiştirilmesi bekleniyor. Çaykur Rizespor maçında tedbir amaçlı oyundan alınan Alper Potuk ise oynayabilecek durumda.

Muhtemel 11'ler


FENERBAHÇE: Mert,Serdar, Bekir, Kadlec, Hasan Ali, M.Topal, Selçuk, Uygar Mert, Kuyt, Emenike, Webo

MERSİN İ.Y.: Nihat, Güven, Mitrovic, Efe Halil, Nurullah, Khalili, Sadiku, Oktay, Tita, Pedriel, Futacs

STAT: Şükrü Saracoğlu
SAAT: 19.45
HAKEM: Mustafa İlker Çoşkun 
YAYIN: ATV

Bursa rakibini bekliyor


Ligin bu sezonki flaş takımı olan Mersin İdmanyurdu, sahasında yenildiği Fenerbahçe’ye Şükrü Saracoğlu’nda şok yaşatmak istiyor. Ancak Rıza Çalımbay, sakatlıkları nedeniyle Servet Çetin, Welliton, Serkan Balcı ve Vederson gibi isimlerden yararlanamayacak. iki ekibin eşleşmesinde kazanan taraf, yarı finalde Bursaspor’un rakibi olacak.

Diego’da karar İsmail Kartal’ın

Başkan Aziz Yıldırım, kulübü TFF’ye şikayet eden Diego Ribas’a çok kızmış ve oyuncuyu gözden çıkartmıştı. Ancak Sambacı’nın menaceriyle yapılan görüşmenin ardından Yıldırım’ın bu konudaki tavrı değişti. Başkan, Diego’yu oynatıp oynatmama konusundaki kararı tamamen İsmail Kartal’a bıraktı. 

Brezilyalı yıldız, sakatlığı nedeniyle bugünkü Mersin İdmanyurdu karşılaşmasında zaten kadroya giremeyecek. Kartal, iyileşmesi halinde pazartesi günü ligde Bursaspor ile oynanacak zorlu karşılaşmada Diego’yu kadroya almayı düşünüyor. Oynatıp oynatmama konusundaki kararını ise henüz vermiş değil.

Emenike için büyük fırsat!

Beşiktaş derbisinde taraftarların protestosu sonrası formayı çıkartıp sahayı terk etmeye çalışan Emmanuel Emenike, bu olayın ardından ilk kez Şükrü Saracoğlu Stadı’nda boy gösterecek. Rizespor karşılaşmasında öğrencisine forma vererek onu kazanmak istediğini bir kez daha gösteren İsmail Kartal, Mersin İdmanyurdu maçında Nijeryalı yıldızı ilk 11’de görevlendirmeyi planlıyor. 

Kartal, kupada tribünlerin genelde boş kalması nedeniyle Emenike’ye tepki gösterilmeyeceğini düşünüyor. Başarılı teknik adam, 27 yaşındaki forvetin lige göre daha rahat bir atmosferde sahaya çıkıp, atacağı gol ya da gollerle Bursaspor maçı öncesinde üzerindeki baskıdan kurtulmasını ümit ediyor.

Fenerbahçe 250 milyon euro istiyor!

Başkan Aziz Yıldırım, Şükrü Saracoğlu Stadı isim hakkı için yıllık 25 milyon Euro'dan 10 yıllık anlaşma yapmak istiyor. 

Başkan Yıldırım son 3 yılında özellikle futbol takımını üst seviyelere çıkarmak için para kaynağını harekete geçirmekte kararlı. Uzun süredir bu konuda çalışmalar yapan Başkan Yıldırım müthiş bir parayı da kulübün kasasına koymayı hedefliyor. Buna göre Başkan isim hakkı için yıllık 25 milyon Euro belirlerken, 10 yıllık anlaşma yaparak toplamda 250 milyon Euro’luk bir gelir elde etmeyi hedefliyor. Bunun için de önemli kuruluşlarla görüşmelere başlanacağı öğrenildi.


Başkan Aziz Yıldırım’ın yeni sezonla ilgili planları bununla da sınırlı değil. Başkan Yıldırım önümüzdeki sezon forma reklamı için istenecek olan parayı da daha şimdiden belirledi. Buna göre Sarı-Lacivertli forma için yıllık 5 milyon Euro istenecek. Başkan Aziz Yıldırım hem stat isim hakkı hem de forma reklamları için gelecek olan teklifleri masaya yatırıp Fenerbahçe’nin menfaatleri doğrultusunda bir karara varacak.