Bandırmaspor Teknik Direktörü Çapanoğlu:

"Kalan beş maçta en az hata yapan takım olmalıyız"

Bandırmaspor Teknik Direktörü Çapanoğlu:
Bandırmaspor Teknik Direktörü Çapanoğlu:
GİRİŞ 01.04.2015 12:14 GÜNCELLEME 01.04.2015 12:14

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta lider Bandırmaspor'un teknik direktörü Mustafa Çapanoğlu, şampiyonluğu göğüslemeleri için kalan beş maçta en az hata yapan takım olmaları gerektiğini söyledi.

Bandırmaspor, pazar günü deplasmanda yapacakları Kahramanmaraş maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Çapanoğlu, antrenman öncesi yaptığı açıklamada, geçen hafta sonunda yaptıkları Gölbaşıspor maçında 1-0 yenik duruma düşmelerine rağmen galip geldiklerini belirterek, "Golü yedikten sonra risk aldık. Maçı kazandık ama kaybedebilirdik. Oyuncularımız çok iyi mücadele ettiler ve 3 puanı aldılar" dedi.

Pazar günü deplasmanda Kahramanmaraş ile karşılaşacaklarını ifade eden Çapanoğlu, şunları kaydetti:

"Takım halinde oyun disiplinine sadık kalarak iyi mücadele etmemiz gerekiyor. Rakibimiz de aynı mücadele ve gayreti gösterecek. Onlardan daha iyi mücadele edersek, liderliğimiz devam eder. Yönetim, futbolcular, taraftar bu işin en güzel şekilde sonlanmasını istiyor. Kalan son beş maçta en az hata yapan takım olmalıyız. Hak ettiğimiz kupayı kaldırmamız lazım. Şu an 58 puanımız var 45 golle en fazla gol atan takımlardan biriyiz. Liglere baktığımızda ikinci yarıda yenilgisi olmayan tek takımız. Demek ki, takım olarak biz bunu hak etmişiz."

Çapanoğlu, Ali Serin'in sakatlığının sürdüğünü, Ali Kuleli'nin cezalı olduğunu belirterek, Furkan Soyalp, Hakkı İsmet Şimşek ve Muharrem Ozan'ın sarı kart sınırında olduğunu bildirdi.

KAYNAK: AA