Birlik Nakliyat Düzyurtspor, puan kayıplarına "dur" demek istiyor

Teknik Direktör Ortakudaş: "Son 2 haftadaki puan kayıplarını Kırklarelispor karşısında telafi etmek istiyoruz"

Birlik Nakliyat Düzyurtspor, puan kayıplarına "dur" demek istiyor
Birlik Nakliyat Düzyurtspor, puan kayıplarına "dur" demek istiyor
GİRİŞ 01.04.2015 11:59 GÜNCELLEME 01.04.2015 11:59

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta deplasmanda Kırklarelispor ile karşılaşacak Birlik Nakliyat Düzyurtspor'un teknik direktörü Ömer Ortakudaş, son 2 haftadaki puan kayıplarını Kırklarelispor karşısında telafi etmek istediklerini söyledi.

Ortakudaş, AA muhabirine, Kırklarelispor karşılaşmasına iyi hazırlandıklarını belirtti.

Ligde son iki maçta, eksik oyunculardan ötürü puan kayıpları yaşadıklarını ifade eden Ortakudaş, "Özellikle Gümüşhanespor maçında 7 oyuncum gribal enfeksiyondan dolayı oynamamıştı. Kısıtlı kadroya sahip olduğumuzdan, bu arkadaşlarımızın yokluğunu fazlasıyla hissetmiştik. Şimdi hepsi iyileşti ve bu haftaki karşılaşmada takımdaki yerlerini alacaklar. Takımımız 2 hafta aradan sonra sahaya tek eksikle çıkacak" dedi.

Son iki haftadaki puan kayıplarını Kırklarelispor karşısında telafi etmek istediklerini dile getiren Ortakudaş, "Bu müsabaka bizim için çok önem taşıyor. Ligde 33 ve 32 puana sahip iki ekibin mücadelesi olacak. Rakibimiz sıralamada üzerimizde. Deplasmanda oynayacağız ama rakibimizden çekinmiyoruz. Bu maçta mutlaka puan ya da puanlar alacağız. Kayıp yaşamamamız gereken bir mücadele. Galip gelebilirsek önemli avantaj elde edeceğiz" diye konuştu.

KAYNAK: AA