Orduspor'da, mağlubiyet üzüntüsü

Başantrenör Durur: "Abdullah Gül Üniversitesi'ni yenip Avrupa biletini cebimize koymak istedik ama olmadı"

Orduspor'da, mağlubiyet üzüntüsü
Orduspor'da, mağlubiyet üzüntüsü
GİRİŞ 30.03.2015 13:00 GÜNCELLEME 30.03.2015 13:00

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Orduspor'da, deplasmanda Abdullah Gül Üniversitesi karşısında alınan 86-84'lük yenilginin üzüntüsü yaşanıyor.

Orduspor Kadın Basketbol Takımı Genel Koordinatörü ve Başantrenör Alper Durur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kazanmayı çok istediklerini maçı iki farkla kaybettiklerini söyledi.

Çok iyi oynadıkları karşılaşmayı, uzatmalarda kaybettiklerini belirten Durur, müsabakanın son bölümlerinde saha olaylarının yaşanmasına üzüldüklerini ifade etti.

Durur, maçı kazanmaları durumunda play-off'a kalarak Avrupa'da oynamayı garantileyeceklerini dile getirerek, "Abdullah Gül Üniversitesi'ni yenip Avrupa biletini cebimize koymak istedik ama olmadı. Çok üzgünüz" dedi.

Ligde 11 galibiyet ve topladıkları 35 puanla 7. sırada yer aldıklarını belirten Durur, "Son iki maç kaldı. Bir galibiyet almamız durumda Avrupa'da oynamaya hak kazanacağız. 1 Nisan Çarşamba günü İstanbul Üniversitesi BGD ile sahamızda oynayacağız. Bu maç, bizim için çok önemli, mutlaka kazanmalıyız. Şansımızı son maça bırakmak istemiyoruz. Bunun için çok çalışıp elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

KAYNAK: AA