Hentbol: Bayanlar 2. Lig

Ankara Metropolspor ve Kastamonu Artsam Koleji, 1. Lig'e yükseldi

Hentbol: Bayanlar 2. Lig
Hentbol: Bayanlar 2. Lig
GİRİŞ 28.03.2015 20:23 GÜNCELLEME 28.03.2015 20:23

Antalya'nın Alanya ilçesinde düzenlenen Hentbol Bayanlar 1. Ligi'ne yükselme maçları tamamlandı. Ankara Metropol ve Kastamonu Artsam Koleji, 1. Lig'e çıktı.

Türkiye Hentbol Federasyonu tarafından Alanya Belediyesinin ev sahipliğinde Atatürk Spor Salonu'nda yapılan maçların son gününde, Ankara Metropolspor ile Altay, Kastamonu Artsam Koleji ile Muğla Yalıkavakspor karşılaştı.

Son maçında Altay'a 30-26 yenilmesine rağmen turnuvayı şampiyon tamamlayan Ankara Metropolspor ile Muğla Yalıkavakspor'u 34-31 yenen Kastamonu Artsam Koleji, 1. Lig'e yükseldi.

Karşılaşmaların ardından düzenlenen törende, takımlara kupa ve madalyaları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu, Alanya Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Erdal Tamrak ile federasyon yetkilileri tarafından verildi.

Ankara Metropolspor Teknik Sorumlusu Ahmet Saylan, gazetecilere yaptığı açıklamada, güzel bir turnuva geçirdiklerini söyledi.

Turnuvada 9 günde 6 maç yaptıklarını dile getiren Saylan, "Şampiyon olduk, güzel bir duygu. İleriye dönük hedeflerimiz var, inşallah onları da yerine getireceğiz. 1. Lig'de de şampiyonluk hedefimiz var" diye konuştu.

KAYNAK: AA