Türkiye Hollanda maçı canlı yayın Show TV izleyin

Amsterdam Arena'da Hollanda ile A Millilerimiz EURO 2016'ya katılmak adına kritik bir maça çıkacak. Canlı yayın ile Show TV'de

Türkiye Hollanda maçı canlı yayın Show TV izleyin
Türkiye Hollanda maçı canlı yayın Show TV izleyin
GİRİŞ 28.03.2015 17:08 GÜNCELLEME 28.03.2015 17:08

Türkiye Hollanda maçı hangi kanalda, saat kaçta? 28 Mart Cumartesi günü Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da TSİ 21.45'te başlayacak karşılaşma, Show TV'den naklen yayınlanacak.Hollanda - Türkiye maçı tüm detayları ayrıntıları haber7.com'da olacak.

TÜRKİYE HOLLANDA MAÇI CANLI YAYIIN İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Hollanda - Türkiye Maçı Gelişmeleri

A Millilerimiz, elemelerde oynadığı ilk 4 maçta 1 galibiyet 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet ile birlikte 4 puan toplayabildi ve 4. sıraya yerleşti. Hollanda ise ilk 4 maçında 2 galibiyet 2 mağlubiyet alarak 6 puanla 3. sıraya yerleşti. Kalan 6 maç öncesi, bu mücadeleyi kazanan ekip elemelere katılma adına kritik bir yer olan 3'üncü sıra için önemli bir avantaj elde edecek.

SAAT: 21.45
STAT: AMSTERDAM ARENA 
HAKEM: FELIX BRYCH (ALMANYA)
YAYIN: SHOW TV 

MUHTEMEL 11'LER

HOLLANDA: Cillessen, Janmaat, Vrij, Martins Indi, Daley Blind, Jordie Clasie, Nigel De Jong, Wijnaldum, Wesley Sneijder, Memphis Depay, Huntelaar

TÜRKİYE: Volkan Babacan, Gökhan Gönül, Ersan Gülüm, Hakan Balta, Caner Erkin, Mehmet Topal, Emre Belözoğlu, Selçuk İnan, Gökhan Töre, Colin Kazım, Burak Yılmaz

Hiddink'ten "forvet" sürprizi!

Hollanda Milli Takımı Teknik Direktörü Guus Hiddink, A Milli Takımımız karşısında sürpriz bir hücum hattı ile sahada olabilir.

Hollanda Milli Takımı Teknik Direktörü Guus Hiddink, Euro 2016 Elemeleri kapsamında A Grubu'nda Milli Takımımız'a karşı sahaya çıkaracağı ilk 11 için henüz son kararını vermedi.

Hem Hollanda hem de Türkiye açısından oldukça kritik olan maç öncesi, Arjen Robben ve Robin van Persie'nin sakatlığı tüm kadronun dengesini bozarken, Guus Hiddink'in kadro tercihi büyük merak konusu haline geldi ve Türkiye karşısında sürpriz olarak nitelendirilebilecek bir hücum hattı ile sahada olabileceği iddia edildi.

Konu ile ilgili Hollanda basınında çıkan haberlerde çeşitli iddialara yer verilirken, deneyimli teknik adamın ileri üçlü de Ibrahim Afellay, Klaas-Jan Huntelaar ve Memphis Depay'a şans verme ihtimalinin yüksek olduğu ancak son dakika değişikliği yaşanabileceği belirtildi.

Galatasaray forması giyen Wesley Sneijder'in yerinin garanti olduğunu kaydedildiği aynı haberde, Memphis Depay ile yıldızı barışmayan Guus Hiddink'in hücum hattının sağında 23 yaşındaki Quincy Anton Promes'e şans vererek sürpriz yapabileceğinin de altı çizildi.

Guus Hiddink'in hücum hattının sağ tarafında Quincy Anton Promes'i tercih etmesi durumunada ise ideal dizilişte sağda oynayan Ibrahim Afellay'ın sola kayması bekleniyor.

HOLLANDALI TARAFTARLARIN OYLARI İLE KURULAN İLK 11;

 

Show TV'den konu ile ilgili olarak yapılan son dakika açıklaması şöyle:


"Bilindiği üzere, Avrupa Şampiyonası grup eleme maçları kapsamında oynanacak Türkiye-Hollanda milli maçının yayını konusu iki günden beri Turkiye gündemini meşgul etmektedir.

Show TV, dünden bu yana Gençlik ve Spor Bakanlığı ile yürüttüğü iletişim çerçevesinde, Türk halkını milli bir maçı izlemekten mahrum bırakmama konusundaki sorumluluk bilinci ile, konunun ticari, ekonomik boyutuna bakışı ve hukuki duruşu değişmeksizin maçı yayınlama kararı almıştır."

Milli takım kampında Emre'ye büyük şok!

A Milli Futbol Takımı'nın bugün yaptığı antrenmana gizlice giren iki Beşiktaş taraftarı olay çıkardı.

Hollanda maçı için hazırlıklarını Almanya'nın Marienfeld bölgesinde sürdüren A Milli Futbol Takımın akşam saatlerinde yapılan antrenmanı sırasında kimliği belirlenemeyen ve Beşiktaşlı olduğu tahmin edilen taraftarlarca Emre Belözoğlu'na küfürlü pankartlar açıldı.

Hafta sonu oynanan derbide teknik direktör Slaven Biliç ile yaşadığı kavga nedeniyle siyah beyazlıların tepkisini çeken Emre, Milli Takım kampında da bu protestolardan nasibini aldı. Antrenmanın 15. dakikasında sahanın arka tarafından gizlice pankartlarını asan taraftarlar, daha sonra kaçtılar.

Pankartta, Emre'nin Fenerbahçe'de 20 numaralı formayı giymesine gönderme yapılarak, O.. ç... 20 numara... Beşiktaş s....  Futbolun fa... 20 numara orası İstanbul burası Beşiktaş ifadelerinin kullanıldığı görüldü.



Belözoğlu'na yönelik ağır küfürlerin yer aldığı pankartlar, durumu fark eden güvenlik görevlileri tarafından kaldırıldı. Tüm bunlar yaşanırken Milli Takım'ın kaptanı Emre çalışmasını sürdürdü.

Ömer ilk kez konuştu: Töre'den çok korktum

Hollanda maçının aday kadrosuna çağrılmasına rağmen Milli takımı reddeden gurbetçi futbolcu, sonunda konuştu.

Gökhan Töre ile yaşanan 'silah' olayı nedeniyle Milli takımdan uzaklaşan Ömer Toprak, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim tarafından Hollanda maçının aday kadrosuna çağrılmıştı.

Ancak bu daveti geri çeviren 25 yaşındaki futbolcu, Alman gazetesi Süddeutsche Zeitung'a yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"ÇOK KORKTUM"

"Elbette ben de Amsterdam'da sahada olmak isterdim. Ancak bu şartlar altında Türkiye adına oynamam mümkün değil. Gerçekten çok korktum. Gökhan Töre kariyerimle, hayatımla oynadı. Sahadayken tüm takım arkadaşlarıma güvenmeliyim. Eğer güven eksikliği varsa, hiçbir şeyin anlamı olmaz."

"HAKAN'IN KENDİ KARARI"

Sorunu takım içinde çözmek ve Türk futboluna zarar vermemek adına yargıya taşımadığını belirten Ömer, Hakan Çalhanoğlu'nun Milli takıma dönmesiyle ilgili olarak ise, "Bu Hakan'ın kararı, benim kararım beni ilgilendirir" şeklinde konuştu.

"KÜÇÜK BİR ÖZÜRLE ÇÖZÜME ULAŞMAZ"

Gökhan'ın kendisinden özür dilediğini kaydeden Ömer, "Böyle bir mesele tek seferlik küçük bir özürle çözüme ulaşmaz" dedi.

"KONUNUN KONUŞULMASINI İSTERDİM"

Terim'in, Bayer Leverkusen-Atletico Madrid Şampiyonlar Ligi maçında yaptığı ziyarette bu konunun gündeme gelmediğine değinen Ömer, "Ben oyuncuyum ve talepler getiremem. Ancak bu konunun konuşulmasını elbette isterdim çünkü bunu doğal olarak hak etmiştim" değerlendirmesinde bulundu.

Sneijder'in Türkiye itirafı: Nedenini bilmiyorum

 

Milli takım, 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde A Grubu'nda Hollanda ile 28 Mart Cumartesi günü çok kritik bir maça çıkmaya hazırlanıyor.

Deplasmanda oynayacağımız Hollanda'nın en önemli isimleri arasında yer alan, ülkemizde Galatasaray forması giyen Wesley Sneijder, ülke basınına bu karşılaşma hakkında kritik bir değerlendirmede bulundu.

Wesley Sneijder, Hollanda'nın önemli gazetelerinden Telegraaf'a özel bir röportaj verirken, Hollandalı yıldız Galatasaray'daki arkadaşlarına karşı oynamanın da özel olacağını söyledi.

İşte Wesley Sneijder'in Telegraaf'a yaptığı açıklamalar:

''TÜRKİYE'Yİ YENMEK İÇİN HER ŞEYİ YAPACAĞIZ''

''Robben ve Van Persie'nin olmayışı önemli. Bayern Münih ve Manchester United'da dünyanın en iyi oyuncularından olduklarını her hafta kanıtlıyorlar. Ancak bu maçta olmayacaklar. Tecrübelerimden öğrendiğim şey, kimlerin olmayacağını düşünmek mantıklı değil. Biz takım olarak Türkiye'yi yenmek için elimizden geleni yapacağız. Konsantre olduğumuz şey bu. Hollanda olarak Fransa'da Avrupa Şampiyonu olmak istiyoruz. Kötü bir başlangıç yaptık ve Türkiye karşısında üst düzey bir perfromans göstermemiz gerekiyor. Ellerinde kaliteli oyuncular var. Mutlaka dikkatli olmalıyız.''

''DAHA FAZLA SORUMLULUK HİSSEDİYORUM''

''Robben ve Van Persie'nin yokluğunda baskı hissetmiyorum. Baskı doğru kelime olmaz ama daha fazla sorumlu olduğumu düşünüyorum. Ben, Huntelaar, Nigel de Jong sürekli genç oyuncularla konuşuyoruz. Onlara her zaman güvenebileceğimizi biliyorum.''

''ONLARA KARŞI OYNAMAK ÖZEL OLACAK''

Wesley Sneijder, Galatasaray'daki takım arkadaşlarına karşı oynamak senin için özel olacak mı sorusuna, ''Oldukça özel olacak, hala futbol oynadığınız ülkeye, arkadaşlarınıza karşı oynamak. Galatasaray'daki arkadaşlarımla tüm hafta eğleniyoruz. Ancak ilk düdükten sonra, bu da diğer maçlar gibi olacak. Ve ayrıca çok önemli bir maç. Türkiye kaybederse, şansları azalacak, belki de bitecek. Biz Çek Cumhuriyeti ve İzlanda maçlarına kadar devam etmek istiyoruz. Dünyanın 3 numaralı ülkesine yakışan gibi...'' şeklinde cevap verdi.

''NEDENİNİ BİLMİYORUM''

Türkiye'nin çok iyi sonuçlar almadığı ve çok da korkulacak bir takım olmadığı sorulması üzerine  Wesley Sneijder, ''Bunlar sizin sözleriniz. Ben onları küçümsemememiz gerektiğini düşünüyorum. Bunu Türkiye'deki lig maçlarım ve Galatasaray'dan biliyorum. Türkiye çok kaliteli ve yetenekli oyunculara sahip. Neden milli takımda bunu gösteremiyorlar, ben de bilmiyorum. Çok dikkatli olmalıyız.'' ifadelerini kullandı.