Bursaspor'un "Onun Formasını da Sen Al Projesi"

Proje kapsamında Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından alınan formaların bir bölümü Davutkadı Eşref Evcil İlkokulunda dağıtıldı

Bursaspor'un "Onun Formasını da Sen Al Projesi"
Bursaspor'un "Onun Formasını da Sen Al Projesi"
GİRİŞ 27.03.2015 15:01 GÜNCELLEME 27.03.2015 15:01

Bursaspor Kulübü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen "Onun Formasını da Sen Al Projesi" kapsamında Büyükşehir Belediyesi tarafından satın alınan formaların bir bölümü, Davutkadı Eşref Evcil İlkokulunda öğrencilere dağıtıldı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, forma dağıtım töreninde, okullardaki spor altyapısını daha da yaygınlaştırarak Bursaspor'u sürdürülebilir bir başarıya taşımak istediklerini belirtti.

Bursa'yı bütünüyle sevdiklerini ve bu şehrin değerlerine gönülden sahip çıktıklarını ifade eden Altepe, gençlerin Bursa ve Türkiye'nin geleceği olduğunu, o nedenle gençlere sahip çıkmayı her şeyden önde tuttuklarını kaydetti.

Altepe, öğrencilerden Bursa'yı simgeleyen her türlü değeri benimsemelerini isteyerek, "Bursa'ya, bu şehre ait ne varsa ona sahip çıkacağız. Bursaspor şampiyon olursa, Bursa şampiyon olur. Bursalılar şampiyon olur. Bu bilinçle hareket edeceğinize inanıyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Daha sonra formalar öğrencilere teslim edildi.

KAYNAK: AA