Güreş: Avrupa Kadınlar 23 Yaş Altı Şampiyonası

Trakya Birlik Spor Kulübü Başkanı Yücel: - "Şampiyonada başarılı olan sporcularımız Şahin ve Topçu'yu kutluyoruz"

Güreş: Avrupa Kadınlar 23 Yaş Altı Şampiyonası
Güreş: Avrupa Kadınlar 23 Yaş Altı Şampiyonası
GİRİŞ 27.03.2015 13:10 GÜNCELLEME 27.03.2015 13:10

Trakya Birlik Spor Kulübü, Avrupa Kadınlar 23 Yaş Altı Güreş Şampiyonası'nda başarılı olan sporcuları Hafize Şahin ve Sinem Topçu'yu tebrik etti.

Kulüp başkanı Önder Yücel, yaptığı yazılı açıklamada, Polonya'da 24 Mart'ta başlayan şampiyonanın 29 Mart'ta sona ereceğini belirtti.

Şampiyonada sporcularının önemli dereceler elde ettiğini ifade eden Yücel, şunları kaydetti:

"Sporcumuz Hafize Şahin, 60 kilogramda gösterdiği başarıyla üçüncülük elde etti. Sinem Topçu da 69 kilogramda Avrupa beşincisi oldu. Şampiyonada başarılı olan sporcularımız Şahin ve Topçu'yu kutluyoruz. Sporcumuz Hafize Şahin daha önce yıldız bayanlarda 3 defa Avrupa üçüncülüğü, genç bayanlarda iki defa Avrupa ikinciliği, genç bayanlarda dünya ikinciliği, büyük bayanlarda Avrupa ikinciliği ve Avrupa üçüncülüğü ile Akdeniz Oyunları şampiyonluğu elde etmişti."

Yücel, güreşçileri Sinem Topçu'nun da daha önce Yıldız Bayanlar Avrupa Şampiyonası'nda 60 kilogramda üçüncü olduğunu anımsattı.

Yücel, güreşçilerin başarısında emeği geçen Trakya Birlik Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Sezen, Trakya Birlik Genel Müdürü Adnan Tekçe ve antrenörlere de teşekkür etti.

KAYNAK: AA