Beşiktaş maçı Star TV frekans canlı yayın ayarları

Star TV'yi ve Beşiktaş maçını televizyon ekranlarında izlemek isteyen izleyiciler için canlı yayın ve yayın frekansları nasıl ayarlanır?

Beşiktaş maçı Star TV frekans canlı yayın ayarları
Beşiktaş maçı Star TV frekans canlı yayın ayarları
GİRİŞ 19.03.2015 17:58 GÜNCELLEME 19.03.2015 17:58

Yeni Türksat uydusu 4A'nın devreye girmesi ve kanalların da bu uydu üzerinden yayın yapmaya başlaması ile beraber kanal frekansları değişti. Star TV, Kanal D, ATV ve FOX TV yeni frekansları üzerinden yayın yapmaya başladı.

Star TV yeni yayın frekansları

Star TV, Türksat 4A uydusunda NTV Türkiye Paket'inde yer alıyor. Frekans değeri olarak 12015 MHZ ve Symbol Rate 27500 ayarlarında yayın yapan Star TV FEC değerinde 5/6 ve Polarizasyon olarak ise  H - Yatay.

Kanal D yeni yayın frekansları

Kanal D, Türksat 4A uydusunda sırasıyla Frekans:11977 , Symbol Rate:27500, FEC:5/6  ve Polarizasyon: H-Yatay frekans değerlerinde yayın yapıyor.

ATV yeni yayın frekansları

ATV, Türksat 4A uydusunda ATV Doğu Paket'inde yer alıyor ve Frekans:12054 , Symbol Rate:27500 , FEC:5/6 ve Polarizasyon: H - Yatay frekanslarında yayın yapıyor.

FOX TV yeni yayın frekansları

FOX TV, Türksat 4A uydusunda Frekans:12329 , Symbol Rate:6666 , FEC:2/3 ve Polarizasyon: H-Yatay frekanslarında yayın yapıyor.

TÜRKSAT 4A KANAL FREKANSLARI LİSTESİ İÇİN TIKLAYIN

Beşiktaş 16 turu ikinci maçında Club Brugge ile kendi sahasında karşılaşacak. Beşiktaş, Belçika'da 2-1 kaybettiği maçın rövanşında Atatürk Olimpiyat Stadı'nda saat 22:05'te başlayacak mücadelede tur için avantajlı skoru elde etmeye çalışacak.Beşiktaş Brugge maçı son dakika haberleri ve gelişmeleri Club Brugge-Beşiktaş maçı tüm detayları haber7.com ve spor.haber7.com'da olacak.

BEŞİKTAŞ HABERLERİ

Beşiktaş Brugge maçı Star TV bugün saat 22.05'te canlı olarak yayınlanacak.

Bilic: Brugge, Belçika'daki gibi kolay oynamayacak

Beşiktaş'ın teknik patronu Bilic, zorlu maç öncesinde önemli açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde Club Brugge ile oynayacağı maç öncesinde Slaven Bilic, rakiplerine saygı duyduklarını dile getirerek tur şanslarının yüksek olduğunu söyledi.

Slaven Bilic'in yanı sıra orta sahanın başarılı isimlerinden Veli Kavlak da şanslarının yüksek olduğunu belirtti.

"BURSASPOR DAHİ ŞAMPİYON OLABİLİR"

Sıkı bir maç trafiğine sahip olduklarını dile getiren Bilic, "Her sezon çoğu takım böyle sıkıntılı bir maç trafiğiyle karşılaşır. Süper Lig'de şu an sıkı bir yarış var. Herkes şampiyon olabilir. Bursaspor bile mucize gibi görünüyor ama şampiyonluk şansları var." dedi.

Bilic artık son düzlükte olduklarını dile getirerek, "Bu hafta bizim için her açıdan zorlu bir sınav olacak." diye konuştu.

"BRUGGE'E SAYGI DUYUYORUZ"

Beşiktaş'ı zor bir maç beklediğini dile getiren Hırvat hoca, "Medya olaya ya siyah ya da beyaz olarak bakıyor. Eklemeler, çıkarmalar yapıyorlar. Taraftarımız havaya girmiş olabilir ama bizim Brugge'e karşı büyük bir saygımız var. Zor maç olacak fakat avantajlı olan biziz. Ayrıca Belçika Liginin ne kadar iyi bir lig olduğunu Anderlecht'in Galatasaray'a karşı gösterdiği performansta da gördük." dedi.

"SİSTEMİ ÖLDÜRDÜLER"

Maç içinde iki sistemi birden kullandığını belirten deneyimli teknik adam, "Bugünün futbolunda sistem öldü. Sadece başlama vuruşunda sistemi görebilirsiniz. Sonrasında oyuncular sisteme karar veriyor." ifadelerini kullandı.

Sakat futbolcuların son durumuna değinen Bilic, "Serdar, Sosa, Tolga ve Atina antrenmanlara döndü ama son kararı yarın vereceğiz. Üç aydır sadece Demba'yı forvette kullanıyorduk. Şimdi Mustafa ve Cenk'in olmasıyla daha farklı oynayabiliyoruz." diye konuştu.

BRUGGE'E DE LIVERPOOL TAKTİĞİ

Belçika ekibinin kolay bir futbol oynadığını söyleyen Hırvat hoca, "Brugge kolay bir futbol oynuyor. Belçika'da uzun toplarla pozisyon aradılar ama yarın öyle oynayacaklarını düşünmüyorum. Onların maça kontrollü başlayacağını tahmin ediyorum. Maçın başında bulacağımız bir gol bizim için iyi olacaktır ama kontrolü bırakmamak lazım." dedi.

Liverpool maçında olduğu gibi bu maçta da aynı taktiği kullanacağının ipuçlarını veren Bilic, "Liverpool maçında şansımız %50'ydi ama bi anda maç bize döndü. Yarın da taraftarımızın desteğiyle erken gol bulmak istiyoruz." diye konuştu.

VELİ: HER ŞEY BİZİM ELİMİZDE

Bilic'ten önce söz alan Veli Kavlak ise, "Orada gol bulmamız çok iyi ama burada da 90 dakika kontrollü oynamamız gerekiyor. Çok önemli bir maça çıkacağız. Taraftarımız da arkamızda. Her şey bizim elimizde." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş-Club Brugge maçına Rus hakem!

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçını Sergey Karasev yönetecek.

Beşiktaş ile Belçika'nın Club Brugge takımı arasında 19 Mart Perşembe günü İstanbul'da oynanacak UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçını Rusya Futbol Federasyonu'ndan Sergey Karasev yönetecek.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda saat 22.05'te başlayacak karşılaşmada Karasev'in yardımcılıklarını Anton Averyanov ile Tikhon Kalugin yapacak.

Nikolai Golubev'in dördüncü hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın ilave yardımcı hakemleri ise Sergey Lapochkin ve Sergey Ivanov olacak.

BEŞİKTAŞ NASIL TUR ATLAR?

Deplasmanda oynanan ilk karşılaşmayı 2-1 kaybeden siyah-beyazlılar, deplasmanda rakibine gol attığı için 1-0 ve 2 farklı her türlü galibiyette tur atlayan taraf olacak.
1-0 dışındaki tek farklı Beşiktaş galibiyetlerinde (3-2,4-3, 5-4 gibi) tur atlayan taraf konuk ekip olacak.

Beraberlik ve Club Brugge galibiyetlerinde de Belçika temsilcisi çeyrek finale yükselecek. 

Eğer 90 dakika 2-1 Beşiktaş üstünlüğüyle sona ererse 15'er dakikalık 2 uzatma devresi oynanacak. 120 dakika sonunda da skor tabelasında 2-1'lik Beşiktaş üstünlüğü sürerse, tur atlayan takım penaltı atışları sonrasında belirlenecek.

İLK MAÇTA BRUGGE GÜLMÜŞTÜ

Bu sezon Avrupa'da sergilediği futbolla Türkiye'nin gurur kaynağı olan Beşiktaş, Belçika'nın Brugge takımına 1-0 öne geçtiği maçta 2-1 yenilmişti.

Gökhan Töre, Ercan Taner'in deyimiyli Robben'vari bir golle siyah-beyazlı ekibi 1-0 öne geçirmiş,  oyuncu değişiklikleriyle oyunda kontrolü ele geçiren Brugge, önce 62'de De Sutter'le eşitiği sağlamıştı.

Ev sahibi ekip, 79'da Rafaelov'un penaltı golüyle 2-1 öne geçmiş ve tur umutlarını İstanbul'a taşımıştı.

Beşiktaş turu geçerse ne kadar kazanacak?

Beşiktaş, Avrupa Ligi'nde yoluna devam ettiği sürece kasası dolmaya devam edecek.

UEFA Avrupa Ligi'nde başarılı bir şekilde yoluna devam eden Beşiktaş, bugüne kadar UEFA'dan 8 milyon 300 bin TL kazandı. Stat gelirleriyle beraber bu gelir 21 milyon TL'ye ulaştı.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre Beşiktaş, bu akşam Club Brugge'u elemesi durumunda UEFA'dan 1.250 milyon daha alacak. Yarı finali geçmesi halinde ise 2.8 milyon TL daha kazanacak. Siyah beyazlılar finale çıkıp kupayı kaldırması durumunda ise 13 milyon TL kazanacak. Ayrıca UEFA'nın bu sezon yaptığı değişiklikle ligdeki duruma bakılmaksızın Şampiyonlar Ligi'ne play off turundan itibaren katılma hakkını cebine koyacak.

Beşiktaş taraftarı çıldırdı: Rekor seyirci

Beşiktaş taraftarı perşembe günü oynanacak Club Brugge maçı için Atatürk Olimpiyat Stadı'na akın edecek.

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Tur rövanş maçında Perşembe günü Club Brugge ile Atatürk Olimpiyat Stadı'nda karşılaşacak olan Beşiktaş'ta taraftarlar bu maç için stada akın edecek.

Liverpool ile Atatürk Olimpiyat Stadı'nda 63 bin 324 kişiye oynayan Beşiktaş, Perşembe günü oynanacak maç için daha bugünden o rakamı şimdiden geçti. Beşiktaş Protokol Müdürü Ahmet Ateş, Club Brugge ile oynanacak maça daha 4 gün olmasına rağmen şimdiden 64 bin 867 kişiye ulaştıklarını açıkladı.
 
Ahmet Ateş, Twitter hesabından "C.Brugge maçı satılan bilet 47.651 adet + 13.938 kombine + kulüp sponsor 2.298 adet + Uefa sponsor 989 adet toplam 64.876 kişiyiz. Pazartesi günü, güneyden 2.650 kuzeyden 300 Doğudan 750 bilet Batı'dan 500 bilet daha saat 12.00 de çıkacak hem passoligten Hem de kağıt bilet olarak" dedi.

Brugge maçı öncesi Beşiktaş'a müjde!

Lig liderliğe yükselen Beşiktaş, Club Brugge ile oynayacağı rövanş maçının hazırlıklarına başladı. Kaleci Tolga Zengin takımla çalıştı.

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Suat Altın  İnşaat Kayseri Erciyesspor'u 5-1 yenerek liderliğe yeniden yükselen Beşiktaş,  UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Belçika'nın Club Brugge takımıyla 19 Mart  Perşembe günü yapacağı rövanş maçının hazırlıklarına başladı.
 
Siyah-beyazlı ekip, Club Brugge karşılaşmasının ilk hazırlığını 6  oyuncusundan yoksun yaptı. Antrenmana tedavi olan Serdar Kurtuluş ile bireysel  çalışan Atiba Hutchinson, Jose Sosa, Daniel Opare, İsmail Köybaşı ve Alexander  Milosevic katılmadı. Kaleci Tolga Zengin ise takımla çalıştı.
 
BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, teknik direktör Slaven Bilic  yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda Kayseri Erciyesspor karşısında forma  giyen oyuncular, günü yenileme idmanı yaptı. Diğer oyuncular ise pas çalışmasının  ardından minyatür kale maç yaptı. Antrenman, şut çalışması ve yarı sahada oynanan  çift kale maçla sona erdi.
 
Beşiktaş, Club Brugge maçı hazırlıklarını yarın akşam  gerçekleştireceği antrenmanla sürdürecek. 

Beşiktaş'a 3 yılda 550 milyon Lira

25 Mart'ta Beşiktaş yönetimindeki 3. yılını dolduracak olan Fikret Orman ve ekibi, bu süreçte deyim yerindeyse kulübe çağ atlattı.

Kartal'ın yeni yuvası Vodafone Arena'nın inşaatı tüm hızla sürerken hem Avrupa hem de ligde şampiyonluğa emin adımlarla yürüyen bir takım kuruldu. Yönetimin en büyük başarılarından biri de yapılan sponsorluk anlaşmaları oldu.

YENİ SPONSORU ÇOKTAN BULDULAR

Üç yıllık süreçte 10 sponsor firma ile sözleşme imzalayan ve 8'i ile yola devam eden Beşiktaş, toplamda yaklaşık 550 milyon TL (210.6 milyon dolar) gelir elde etti. Siyahbeyazlıların yeni hedefi ise futbolcuların tozluklarına reklam almak. Bu yöndeki önerisi gelecek sezondan itibaren geçerli olmak üzere kabul gören Kartal'ın tozluklardan 3 milyon doların üstünde gelir beklediği ve sponsoru da bulduğu öğrenildi.